Legfrisebb bejegyzések

Business sztorik

Az a fránya todo lista
Emese

Az a fránya todo lista   Szinte bármilyen coaching témával dolgozunk, előbb utóbb kilyukadunk az idő menedzsmenthez, vagy a feladat menedzsmenthez, majd ezek alapján a todo,

Tovább olvasok »
Emese

Gondolom ezt a kérdést más sokszor feltették neked, sőt talán Te magadnak is.
Az Gondolom ezt a kérdést más sokszor feltették neked, sőt talán Te magadnak is.
Az ún. motivációs kulcs tényezők listán végigmenve egy-egy résznél segítek neked megtalálni azt, amitől motiváltabbá tudsz válni.

Tovább olvasok »
Emese

Sok, nagyon sok ügyfél jön hozzám dühösen. Vagy amikor elmesél egy szituációt, közben lesz dühös. Engem pedig az dühít, hogy ezt a dühöt nem is

Tovább olvasok »

Vállalkozás fejlesztéshez

Évértékelő 2024 Vállalkozói Siker a Tervezés és Az Önreflexió Tükrében
Emese

Olvasd el, hogyan értékeltem a vállalkozói évemet, a vállalkozási sikereimet, az önreflexiómat, ehhez milyen stratégiákat alkalmaztam és végül mindezeket hogyan vettem figyelembe a 2024-es vállalkozói évem tervezéséhez.

Tovább olvasok »
Emese

Megmutatom a tanulmány listámat és megosztom veletek is, kiegészítve azzal, mit használok abból most az ügyfeleimmel.

Tovább olvasok »
Emese

2023 Januártól mostanra (június) 670-ről 865-re nőtt a csoportom létszáma, de ami ennél fontosabb, 2021 végén még csak 300 fő volt, és magát a Vállalkozás olajozottan csoportot 2020 januárjában hoztam létre.  Tehát 3,5 év alatt nőtt 0-ról majd 900 főre és mindezt organikusan, tehát nem futtattam rá hirdetést.  

Tovább olvasok »

Vállalkozáshoz

újratervezéshez, fejlesztéshez, vállalkozói személyiség fejlesztéshez

Hónap értékelés 2021. január

Hogyan haladsz a terveiddel? Hogy lásd, ennek legjobb formája a hónap értékelés. Nemcsak azért, mert így látod, hogy mivel, hogy haladtál, hanem azért is, mert az elért eredmények hihetetlen motivációt, büszkeséget adhatnak.

Tovább olvasok »

Keresel a vállalkozásoddal?

Egy vállalkozás sem működőképes bevételek nélkül. Hiszen ha nem keresünk, akkor miből élünk meg. A működés viszont költségekkel jár. Jó esetben a kettő különbsége lesz a nyereség, amiből a fizetésed és a céges eredménynek is ki kellene jönnie.

Tovább olvasok »

Sikereim 2020-ban

Ez az év senkinek nem volt könnyű, pláne kis-vállalkozóknak.
Ezért is fontos, hogy légy büszke MINDENRE, amit elértél, megoldottál, kiküszöltél, elindítottál, vagy épp leállítottál a vállalkozásodban.

Tovább olvasok »

Cégvezetőknek, munkavállalóknak

hatékonyság, motiváció, együttműködés, kommunikáció – sztorik, esetek, problémák, megoldások

Magánemberként

ötelek, módszerek, sztorik változáshoz, önfejlesztéshez

Segítség, kiégtem

Kiégés. Te ismered? Tudod mi ez? Hogy mivel jár, mit okoz, hogy érzed magad ilyen állapotban? Hogy milyen hatással lehet a munkádra, magán életedre, akár még arra is, ahogy önmagadra nézel?

Tovább olvasok »

Fejlődés kontra ember

Tegnap részt vettem egy érdekes előadáson, amely a technológia vívmányairól szólt és arról, hogy erre hogyan érdemes és kell cégként reagálni.

Tovább olvasok »

Egy hipnózis története

Most eljött az ideje, hogy egy általam átélt „történetről” meséljek. Mégpedig relaxált állapotban (régisen hipnózisban, újonnan módosult tudatállapotban) át- és megélt eseményeket.

Tovább olvasok »

Miről szól a következő éved?

Még épp csak elindult az év, már eltelt az első hónap fele. Attól függ honnan és hogyan nézzük a napárat.
Ha csak átsuhanunk rajta, akkor úgy érezzük, gyorsan mennek a hetek, ha jól meg tudjuk élni az életet, akkor talán lassabbnak érezzük.

Tovább olvasok »