A vállalkozkozáe évbeindító videók egy jó alapot adnak ahhoz, hogy megtervezd az idei stratégiádat, ügyfélszerzésedet. 
De a stratégiát meg is kell valósítan!

Ennek a megvalósításnak az egyik legfontosabb eleme, hogy kezdj el rendszeresen kommunikálni az érdeklődőid, követőid felé!

De a szövegekben, videókban a
megfelelő célközönséghez kell szólnod.

Ehhez ezeket fontos ismerned:

 1. valóban az ideális ügyfeledhez szólj 
 2. érdeklődést keltően mutasd be a szolgáltatásodat nekik
 3. lássák, milyen értéket adsz  
 4. tudd, milyen lépésekben, hol és mit kommunikálj, hogy kliensekké tedd őket

Ezért készítettem egy minitréninget, amely pontosan ezt a 4 alapelemet tanítja meg!

ez az Így szerezz ügyfeleket segítőként minitréning

A minitréning
/mivel kérted a tartalomtervezés videót/
72 óráig, 50 % kedvezménnyel
a Tiéd lehet 14.900 Ft helyett,

7.450 Ft-ért!

Még ennyi időd van élni ezzel a különleges ajánlattal:
nap
óra
perc

Ha Te is rengeteg energiát ölsz a posztolásba,
mégsem jönnek az ügyfelek,

megmutatom, hogyan építsd fel olyan hatékonyan a kommunikációdat,

ami felkelti a követőid érdeklődését és
vásárlásra bírja őket.

Segítőként Te is ezekkel nézel szembe?

Ez nem működik, mert segítőként nem ez az, amitől veled akarnak dolgozni az ügyfelek.

Képzeld el, hogy helyette:

Ha végignézed a minitréninget, hozzád akarnak menni a kliensek.

A minitréning így támogat a saját ügyfélszerzésed kialakításában

Hogyan szólítsd meg az ideális ügyfeledet?

Megérted, hogy ki is a Te ügyfeled, felismered, hol tudod jól elérni és hogyan használd az ő jellemzőit a szolgáltatásod kommunikációjában és az eladásában.

Tudni fogod, kit keress, őt hol és hogyan találod, meg, hogyan alakíts ki vele kapcsolatot, ami által ügyfeled lesz!

Hogyan kommunikálj a szolgáltatásodról, hogy felkeltsd az érdeklődést?

Megérted, hogyan fogalmazd meg úgy a szolgáltatásod, hogy az ideális ügyfeled problémáira és vágyaira hatva, tényleg akarni fogja azt.

Ráadásul felismered, milyen csatornán tudod a szolgáltatásodat a legjobban bemutatni.

Hogyan árazd a szolgáltatásodat?

Felismered, hogy a szolgáltatásodnak mekkora értéke van, mit foglalj bele ezekbe az értékekbe, hogyan kommunikáld azokat az ügyfelednek, mert így fogja könnyebben kifizetni a reális árat.

Mivel magadnak is tudatosítod az értékeket, könnyebben számolod és főleg mondod ki a szolgáltatásod reális árát!

Milyen csatornákon tudod az érdeklődőket ügyfeleiddé tenni?

Megtanulsz egy olyan ügyfélszerző módszert, ami alapján kialakíthatod a rád és ügyfeledre szabott saját modelled.

Nyugodtabban tudsz működni, kevésbé leszel stresszes, tudsz koncentrálni a fejlődésre, a vállalkozás fejlesztésre is.

A minitréningben ezek az elemek segítenek téged ügyfelekhez

Videók

Hozzáférést kapsz 4 db 30 perces, egymásra épülő videóhoz – amiket nem kell egyszerre végig hallgathatnod, hanem ráérsz több részletben, kijegyzetelheted, így könnyebb kezelni, megérteni.

Hibák és megoldások

Minden videóban megmutatom a tipikus hibákat, így ezután azokat már nem követed el. Ezen felül kapsz konkrét ötleteket, tippeket, módszereket, hogyan dolgozd ki magadra az adott témát.

A videók lényeges pontjai

A videóban elhangzott fontos pontokat szövegesen is megkapod: tipikus hibák, tippek, módszerek leírása, lépések bemutatása.

Visszajelzések, akik már megnézték a minitréninget

A minitréning rád szabott:

A videó kurzust segítő területen dolgozó egyéni, vagy mikro vállalkozóknak készítettem,

akik már vállalkozóként dolgoznak, van valamennyi ügyfelük, bevételük, de nem jön folyamatosan az utánpótlás,

Olyan szolgáltató szakembereknek szánom, akik valamilyen segítő eszközzel, témával támogatják az ügyfeleiket személyesen, vagy online, egyénileg, vagy csoportban.

Biztosan segíteni fog, ha te is:

Life, vagy business coach, motivációs tréner, egészség- vagy, életmód mentor, gondolkodásmód coach, karrier tanácsadó, transzformációs coach vagy,

Mediátor, tréner, facilitátor, szupervizor, mentálhigiénés szakember, gyásztanácsadó, pszichológus, lélekgyógyász, művészet- vagy szépség-, illat terapeuta, táplálkozási vagy, párkapcsolati tanácsadó,

HR tanácsadó, theta healing konzulens, vagy access bars konzultáns, kineziológus, asztrológus, spirituális tanácsadó vagy.

Ki vezet végig a minitréningen?

Szia, Szikora Emese vagyok, business coach.

Vállalkozóként az elmúlt években elég nagy utat jártam be a nulla ügyféltől mostanáig, amikor egyéni konzultációk mellett, workshopoat, évente többször több hetes programokat töltök meg ügyfelekkel.

Sok, számomra tévútnak bizonyult marketing és értékesítési megoldást kipróbáltam, pl. ingyenes és fizetős ebook, ingyenes konzultáció, kihívások, email feliratkozás, de akik ügyfeleim lettek, szinte senki sem innen jött.

Aztán elkezdtem olyan  szakemberektől tanulni, akiktől megismertem azokat az alapelveket, amelyekre építve kialakítottam a saját ügyfélszerző folyamatomat, ami számomra is elhozta végre a folyamatos ügyfél utánpótlást. Azóta sok – sok segítő, szolgáltató kliensemmel alakítottuk ki a számára működő folyamatot, így ma már tudom, hogy mi az, ami a segítő szakmában tényleg ügyfeleket hoz.

Ezen tapasztalataimból építettem fel ezt a minitréninget, hogy neked ne kelljen ezt a sok tévutat bejárnod:-).

2 ajándékkal is segítem az új klienseid megtalálását!

Ügyfélszerzés minitréning példa

A saját, így legyenek folyamatosan ügyfeleid csoportos mentor programomon keresztül mutatom be a minitréning 4 lépését. Nagyon tanulságos lesz számodra, mert egy élő példán vezetlek végig az ügyfélszerzés felépítésén és végrehajtásán, ráadásul eredményeket is mutatok benne.

Nyári és őszi ügyfélszerző tippek videók

Két videó, amelyben egy csomó ügyfélszerző tippet mutatok, hogy akár a pangó (amikor mindenki nyaral) nyári és egy pörgősebb, ünnepekre készülő őszi időszakban is lásd, mi működik és mi nem az ügyfélszerzésben.

Ezekkel a garanciákkal még biztosabb lehetsz, hogy lesznek ügyfeleid!

Nem engedem el a kezed garancia

A vásárlással bekerülhetsz (ha kéred) egy olyan email listára, ahol 2 hetente vállalkozás és vállalkozó fejlesztés témában küldök információkat, lehetőségeket, amelyek tovább segítenek, nem maradsz egyedül.

Emellett beléphetsz az ingyenes vállalkozás fejlesztési facebook csoportomba, ahol az ügyfélszerzés mellett további hasznos havi témákkal várlak!

Működő módszer garancia

A minitréningben bemutatott ügyfélszerző modell garantáltan működik segítő szakemberekre, hiszen a saját vállalkozásomat és praxisomat is íly módon építem fel.

Emellett sok segítő ügyfelemnél is sikeresen alkalmaztuk. Nemcsak nekem, nekik is bevált.

Akinek már elindult az ügyfélszerzése

Mennyit fektess be most, hogy neked is menjen az ügyfélszerzés?

A minitréning normál ára: 14.900 Ft

De a Hogyan tervezd meg könnyedén és hatékonyan az egy havi tartalmadat letöltésével 72 óráig FÉL ÁRON a tiéd lehet:

7.450 Ft-ért

Még ennyi időd van, hogy fél áron megkapd a minitréninget:
nap
óra

Ha nem szeretnél segítség nélkül maradni az ügyfélszerzésed beindításában

Így szerezz ügyfeleket segítőként

Minitréning
14900Ft
7 450 Ft Értéke: 29.000 Ft
 • 4 db 30 perces videó
 • Ajándék Ügyfélszerzés minitréning példa
 • Ajándék nyári, őszi tippek

Mit kell most tenned?

 1. Kattints a Kérem a minintréninget gombra
 2. Így a kurzus bekerül a kosárba.
 3. Töltsd ki a megrendelő űrlapot.
 4. Amennyiben még nincs fiókod a Megoldásműhely oldalán, akkor add meg az adatok között az email címed és adj meg egy felhasználónevet, amivel belépsz majd az oktatási felületre.
 5. Ha már van fiókod, lépj be az űrlap fölötti linkre kattintva (Visszatérő vásárló vagy? Kattints ide a bejelentkezéshez).
 6. Ha elfelejtetted a jelszavadat, kattints az Elfelejtett jelszó? linkre, ahol új jelszót tudsz kérni, majd kattints az emailben megkapott jelszó módosításra.
 7. Bejelentkezés után könnyen visszalépsz a kosár felületére a menü alatti Kosár ikonra kattinrva, ahol befejezheted a megrendelést.
 8. Ezután fizesd ki a kurzus árát bankkártyával, vagy átutalással.
 9. Kész vagy, ha bankkártyával fizettél, email-ben azonnal megkapod a hozzáférést a tanfolyamhoz, ha átutalással, akkor annak beérkezése után!

Kérdésed van?

E-mail: info@megoldasmuhely.hu

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha már elkezdtél vállalkozni, már kipróbáltál pár ügyfélszerzési modellt, de azok nem váltak be. Ha képes vagy és akarsz tudatosan dolgozni az ügyfelekért, nyitott vagy a fejlődésre és a komfortzónád tágítására.

Ha főként seítő szolgáltatásaid vannak és közvetlenül (online, vagy személyesen) dolgozol ügyfelekkel egyénileg vagy csoportosan.

Akkor ajánlom neked a kurzust, ha szolgáltatásokat végzel ügyfeleidnek (tehát nem csak terméket árulsz, pl. webáruházból, vagy személyesen) közvetlenül (online, vagy személyesen) egyénileg vagy csoportosan. Tehát hasznos lehet pl. pénzügyi, jogi, életmód, egészség, sport területen dolgozó tanácsadóként, edzőként is, ha Te is egyéni bizalom, megkeresés útján jutsz el a leendő ügyfeleidhez.

A kurzust elsődlegesen segítőknek készítettem, de közvetlenül ügyfeleknek szolgáltató tanácsadóknak is ajánlom. Ha csak terméket értékesítesz, akkor ez a tanfolyam nem kifejezetten neked való, azonban ekkor is hasznos lehet számodra az ideális ügyfél, a szolgáltatás kommunikációs rész.  Az ügyfeleknek értékesítésben a termékre szabott modellt csak megemlítem, ott inkább az egyedi ügyfelek megkeresésére koncentrálok. EZ alapján kérlek gondold át, hogy a te vállalkozásod esetében ez számodra hasznos lehet-e.

Természetesen, miközben nézed a videókat, magadra szabva rögtön meghatározhatod és a sablon szerint rögzítheted az ügyfélszerzési feladataidat, így azokat már el is kurzus végzése során elkezdheted alkalmazni, amely akár már az első lépések után új ügyfeleket hozhat.

Ez egyénileg változó, de tapasztalatom szerint akkor a leghasznosabb számodra a kurzus, ha már kb. fél éve vállalkozol és a vállalkozásod alapjaival (mit szolgáltatsz és azt hogyan csinálod) már valamennyire tisztában vagy, már létrehoztál céget, vagy egyéni vállalkozást, tehát a pénzügyi, jogi alapokat már rendbe tetted.

Nem szükséges viszont egyedi logó, design, vagy tökéletes weboldallal rendelkezned, mert nem ettől lesznek ügyfeleid. A közösségi média egyes csatornáin viszont hasznos ha már jelen vagy.

A vásárlás után email-ben kapod meg a hozzáférést a tanfolyami felülethez, ahol a 4 videót és ajándék videókat eléred, ezekhez azonnal hozzáférsz. A videókat azonnal el tudod kezdeni nézni. Én azt javaslom, hogy egymás után sorba nézd át a 4 fő videót. Így lesz a leghatékonyabb a tanulásod, de mivel azonnal hozzáférsz mindenhez, így tetszőleges módon használhatod az elemeket.

Minden videót vissza tudsz nézni! Az elérhetőségüket élethosszig garantálom.

Szerintem érdemes egyszer végignézni a 4 videót, ami összesen 2 órás anyag, majd még egyszer újra, miközben megállítod, jegyzetelsz. Ez minimum még 4 órát vesz igénybe. Aztán „már csak” csinálnod kell az ott elhangzottakat és a magadnak megadott feladatokat😊

A kurzust úgy alkottam meg, hogy önállóan is elvégezhető, bármikor, a saját tempódnak. Viszont ha ezen oldal átolvasása után úgy érzed, hogy ez neked egyedül nem megy, akkor tudsz kérni a kurzus mellé csomagban egy négyszemközti online konzultációt, ahol végignézzük együtt rád szabva az ügyfélszerzési modellt. De természetesen ilyen személyes konzultációt bármikor kérhetsz a videókhoz később is, a kurzus vásárlójaként kedvezményesen lesz lehetőséged konzultációt vásárolni. Ennek lehetőségét a kurzushoz kapcsolódó emailekben fogod megtalálni.

Számlázási címet azért szükséges megadnod, hogy megfelelően, szabályosan ki tudjam állítani neked a számlát a vásárlásról. A számlát a sikeres fizetés után e-mail-ben fogom elküldeni.

Bankkártyával, itt a megrendelési oldalon (Paylike segítségével).

Átutalással, a megrendelés leadása után egy emailt fogsz kapni a megadott e-mail címre, a benne a név és számlaszám, ahová az utalásodat várjuk.

Bankkártyás fizetés esetén szinte azonnal, a kártyás fizetés feldolgozása után email-ben kapod meg az elérésed.

Átutalás esetén, amint a befizetés beérkezik, aktiválom ez elérésedet és megküldöm email-ben is a letöltési linket.  

Az elérés korlátlan ideig megmarad.

Neked is erre van szükséged, ha segítőként nem jönnek az ügyfelek. Ne várj tovább, nem próbálgasd a módszereket, én már tudom, mi az, ami működik.
Ebben a minitréningben megmutatom neked is.