Hogy biztosan értesülj az újdonságokról

Talán már ti is találkoztatok olyan témájú cikkel, amely a facebook hírfolyam változásairól szól. Ha nem, az sem baj és nem is nagyon kell, hogy érdekeljen Titeket felhasználóként (hacsak nincs saját oldalatok).

A lényeg, hogy az Oldal típusú (értsd nem privát facebook profil, vagyis nem magánszemély) facebook profilok bejegyzései a jövőben automatikusan egyre kevesebb követőhöz jutnak el. Ez persze az én, illetve az oldal üzemeltetők baja.

Lenne, ha Téged kedves olvasó, követő nem érdekelnének az újdonságok.

Ha érdekelnek és a jövőben is szeretnél a friss bejegyzésekről, új posztokról értesülni, akkor az alábbiakat teheted.

A facebook-on:

  1. Kézzel beírod a keresőbe a kedvelt oldalad, jelen esetben a Megoldásműhely nevét és így rámenve az oldalra olvashatod az új postokat, bejegyzéseket. Ezt így viszont rendszeresen meg kell tenned, és nem feledkezhetsz meg róla (különben lemaradsz). A keresőbe beírás így fog kinézni:

2. Ha biztosan nem akarsz lemaradni, de kézzel keresgélni sem, akkor tedd ezt: egyszer keresd ki a Megoldásműhely oldalt az 1. pont szerint. Majd az oldalra belépve, a fejléc kép alatt találsz 3 gombot: Kedveled, Követed, Megosztás. Ebből nyomj a Követed melletti kis lefelé mutató nyílra, és ott válaszd az Alapértelmezés helyett a Megjelentés elsőként lehetőséget.
Ez persze nem azt jelenti, hogy minden nap a Megoldásműhely posztjait látod elsőként a hírfolyamodba. Csak akkor, ha új poszt jelenik meg és akkor is sem biztos, hogy elsőként, hisz a facebook a személyes tartalmakat előbbre teszi, plusz ha több oldalra beállítasz ilyesmit, akkor azok között is sorrendet alakít ki.  Viszont így biztosan megjelenik az új poszt valahol a hírfolyamodban, nem vész el a 125. oldalon… Az alábbi képen látod a bepipálandót:

3. Van még egy lehetőség, ha még nem tetted meg, iratkozz fel a hírlevélre, ezt mind a web oldalon, mind a facebook oldalon megteheted. Ekkor kb. havonta egyszer kapni fogsz egy hírlevelet, benne a friss blog bejegyzésekkel, hírekkel, posztokkal.
A facebook-on erre így tudsz regisztrálni: szintén keresd ki a Megoldásműhely oldalt az 1-es pont szerint, de most a fejléc kép alatt a Regisztráció gombot keresd (lenti képen pirossal bekeretezve):

Majd a felbukkanó ablakban add meg az email címed és keresztneved. Nincs más dolgod, kapni fogod a hírlevelet:

4. Csatlakozz az Én Utam módszerhez kapcsolódó FACEBOOK CSOPORT-hoz.

A csoportban jobban, könnyebben tudsz értesülni az új lehetőségekről, valamint itt jobban tudunk egymással is kommunikálni, megbeszélni eredményeket, kétségeket, megakadásokat, a közösség erejét.

Levelező rendszerben:

Igen ám, de ezzel még teljes az örömünk. Ugyanis, hiába küldöm én neked a hírleveleket szorgalmasan, ha pl. gmail-t használsz, nagy valószínűséggel a levelem a Promóciók, vagy Közösségi mappába teszi. De erre is van megoldás, amiről már egy korábbi bejegyzésben írtam. Ezt itt találod:

https://megoldasmuhely.hu/email-beallitas/

(a többi levelező rendszernél nem pont így, de hasonlóan be lehet állítani, hogy az elsődleges mappába kerüljenek a levelek).

2011-ben tanultam először Coachingot, majd 2015-ben hozzá a mediációt, 2016-tól pedig többféle pszichológiai irányzatot is tanulok. Emellett hosszú évek óta járom a spirituális utat, tanultam asztrológiát és különböző gyógyító módszereket.

Célom a Megoldásműhellyel és az Én Utam anyagokkal, hogy mások számára is megmutassam azt az utat, amelyet én már járok és hogy segítségemmel eljussatok egy jobb és nyugodtabb élethez.

A cikk szerzője: Szikora Emese

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó blog bejegyzések: