Fedezd fel, hogyan szerezhetsz folyamatosan ügyfeleket az új poszt ötetek segítségével!

Mit érhetsz el a 13 poszt ötletet bemutató sorozattal?

happy woman write a post

Tudod, milyen frusztráló, amikor hiába írsz posztokat, mégsem jönnek az új ügyfelek?

sad woman trying to write posts

Mire számíthatsz, ha nem érkeznek folyamatosan kliensek?

Ötlethiány? Mit írj a posztokba, ami valódi értéket ad az érdeklődőidnek?

Az ihlet hiánya kínzó, ha úgy érzed, elfogytak a kreatív ötleteid.

Ha mindezek ismerősen csengenek, ne csüggedj!

Figyelj, mert most megmutatom, hogyan segítek neked elérni az áhított folyamatos ügyfélszerzést!

Tarts velem, és megismerheted a hatékony megoldást, ami visszaadja az örömöt és lendületet!

Végre örökre búcsút inthetsz az ügyfélhiánynak!

Fedezd fel az új tartalom-folyamot, ami garantálja az ügyféláradatot!

Folyamatos ügyfél utánpótlás a naptáradban
Hatékony és kreatív tartalmak az ügyfelek vonzásáért
Kiszámítható bevétel a megszokott hullámvasút helyett

Felfedezed mi rejlik a csomagban?

Ebook

Egy több, mint 25 oldalas ebook-ot, amely 13 hatékony poszt ötlettel segít a tartalomtervezésben.

Példák

Valódi vállalkozások példái és inspiráló minták, hogy könnyedén alkothass értékes tartalmakat.

Sablonok, módszerek

Tervezési segédlet és sablon, hogy hatékonyan felépítsd a saját poszt sorozatodat.

Egyedülálló módon segítelek a folyamatos ügyfelek és bevétel biztosításában!

Nyári tartalomkihívás poszt ötletek munkafüzet

A tartalom csomag rád szabott:

A poszt ötletek segítő területen dolgozó egyéni, vagy mikro vállalkozóknak készítettem,

akik már legalább egy ideje vállalkozóként dolgoznak, van valamennyi ügyfelük, bevételük, de nem jön folyamatosan az ügyfél utánpótlás,

Olyan szolgáltató szakemberek, akik valamilyen segítő eszközzel, témával támogatják az ügyfeleiket személyesen, vagy online egyénileg, csoportba

Biztosan segíteni fog, ha te is:

Life, vagy business coach, motivációs tréner, egészség- vagy, életmód mentor, gondolkodásmód coach, karrier tanácsadó, transzformációs coach vagy,

Mediátor, tréner, facilitátor, szupervizor, mentálhigiénés szakember, gyásztanácsadó, pszichológus, lélekgyógyász, művészet- vagy szépség-, illat terapeuta, táplálkozási vagy, párkapcsolati tanácsadó,

HR tanácsadó, theta healing konzulens, vagy access bars konzultáns, kineziológus, asztrológus, spirituális tanácsadó vagy.

Én készítettem neked a sorozatot, sablont, módszert

Szia, Szikora Emese vagyok business coach.

Vállalkozóként az elmúlt években elég nagy utat jártam be a nulla ügyféltől mostanáig, amikor egyéni konzultációk mellett, havonta workshopokat, évente kétszer pedig több hetes programokat töltök meg ügyfelekkel.

Sok, számomra tévútnak bizonyult marketing és értékesítési megoldást kipróbáltam, pl. ingyenes és fizetős ebook, ingyenes konzultáció, kihívások, email feliratkozók, de akik addig ügyfeleim lettek, senki sem innen jött.

Aztán elkezdtem olyan  szakemberektől tanulni, akiktől megismertem azokat az alapelveket, amelyekre építve kialakítottam a saját ügyfélszerző folyamatomat, ami számomra is elhozta végre a folyamatos ügyfél utánpótlást. Azóta sok- sok segítő, szolgáltató ügyfelemmel is kialakítottuk a számukra működő folyamatot, így ma már tudom, hogy mi az, ami a segítő szakmában tényleg ügyfeleket hoz.

Ezekből a tapasztalataimból építettem fel ezt a csomagot, hogy neked ne kelljen ezt a sok tévutat bejárnod:-)

Akinek már beindult az ügyfélszerzése

A poszt ötleteken túl ajándékokkal is segítem az ügyfelek megtalálását!

2 db élő adás a tartalom kihívásról

Amiben a tartalom sorozat felépítéséről, tipikus hibákról mesélek, ötleteket adok és jó példákat mutatok.

Tartalom naptár sablon, saját példával

Készítettem neked egy táblázatot, amiben az anyagok alapján megtervezett tartalmakat tudod dátum szerint beütemezni, csatornánként és még a saját egy havi példámat is megmutatom ebben.

Motivációs kisokos

Megismerheted, Te vajon melyik motivációs típus vagy, ami abban segít, hogy pl. a tartalom készítés mely részében találhatod meg az örömöt, így biztosabban el is készíted azokat.

1 havi tartalom tervezés videók

Egy olyan 3 részes videó sorozat, amelyben a tartalom ervezés módszerét, a tartalmakhoz szükséges alap információkat ismered meg, valamint azt, milyen témákból készíthetsz posztokat.

1 havi tartalom tervezés munkafüzet

Az előző videókat szuperül kiegészítő munkafüzet, amiben a saját tartalom ötleteidet jegyezheted fel!

Mennyibe kerül a folyamatos ügyfelek és kiszámítható bevétel titka?

Mit vállalok a vállalkozásod sikeréért?

Nem engedem el a kezed garancia

A vásárlással bekerülhetsz (ha kéred) egy olyan levelező listára, ahol 2 hetente vállalkozás és vállalkozó fejlesztés témában küldök információkat, lehetőségeket, témákat, amelyek szintén segítenek a továbbvitelben, nem maradsz egyedül.

Emellett beléphetsz az ingyenes vállalkozás fejlesztési facebook csoportomba, ahol az ügyfélszerzés mellett további hasznos havi témákkal várlak!

Működő módszer garancia

A bemutatott poszt sorrozat garantáltan működik segítő szakemberekre, hiszen a saját vállalkozásomat és praxisomat is íly módon építem.

Emellett sok segítő ügyfelemnél is sikeresen alkalmaztuk. Nemcsak nekem, nekik is bevált.

Aki már használta a poszt ötleteket

Rónai Kati
Rónai KatiVibeCodes, Figurás családállítás, Atlantisz Emlékezete társasjáték, Lenormand kártya,
Tovább olvasom
"Jól esett ez a pár feladat. a biztatást nagyon köszönöm, tőled mindig abszolút erő érkezik számomra, amellyel tovább tudok haladni, és gondolom, azt, hogy mások is így érzik, azért nő a csoport száma is, meg emlékszem a két évvel ezelőtti pénteki csoportra, amely elképesztő sokat hozott nekem a kapcsolatteremtésben."

Kialakítom az ügyfélvonzó tartalmaimat

Hozzanak a tartalmaid ügyfeleket csomag

Értéke: 31.000 Ft
8 900 Ft Értéke: 31.000 Ft
 • Poszt ötletek, módszerek ebook és 2 élő adás
 • Ajándék Tartalom naptár sablon, saját példával
 • Ajándék Motiváció a vállalkozásodban kisokos
 • Ajándék 1 havi tartalom tervezés videók + munkafüzet teljes hozzáférés

Mit kell most tenned?

 1. Kattints a Kérem a tartalom csomagot gombra
 2. Így az anyagok bekerülnek a kosárba.
 3. Töltsd ki a megrendelő űrlapot.
 4. Amennyiben még nincs fiókod a Megoldásműhely oldalán, akkor add meg az adatok között az email címed és adj meg egy felhasználónevet, amivel belépsz majd az oktatási felületre.
 5. Ha már van fiókod, lépj be az űrlap fölötti linkre kattintva (Visszatérő vásárló vagy? Kattints ide a bejelentkezéshez).
 6. Ha elfelejtetted a jelszavadat, kattints az Elfelejtett jelszó? linkre, ahol új jelszót tudsz kérni, majd kattints az emailben megkapott jelszó módosításra.
 7. Bejelentkezés után könnyen visszalépsz a kosár felületére a menü alatti Kosár ikonra kattinrva, ahol befejezheted a megrendelést.
 8. Ezután fizesd ki a kurzus árát bankkártyával, vagy átutalással.
 9. Kész vagy, ha bankkártyával fizettél, email-ben azonnal megkapod a hozzáférést a tanfolyamhoz, ha átutalással, akkor annak beérkezése után!

Kérdésed van?

E-mail: info@megoldasmuhely.hu

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha már elkezdtél vállalkozni, már kipróbáltál pár ügyfélszerzési modellt, de azok nem váltak be. Ha képes vagy és akarsz tudatosan dolgozni az ügyfelekért, nyitott vagy a fejlődésre és a komfortzónád tágítására.

Ha főként szolgáltatásaid vannak és közvetlenül (online, vagy személyesen) dolgozol ügyfelekkel egyénileg vagy csoportosan.

Akkor ajánlom neked a kurzust, ha szolgáltatásokat végzel ügyfeleidnek (tehát nem csak terméket árulsz, pl. webáruházból, vagy személyesen) közvetlenül (online, vagy személyesen) egyénileg vagy csoportosan. Tehát hasznos lehet pl. pénzügyi, jogi, életmód, egészség, sport területen dolgozó tanácsadóként, edzőként is, ha Te is egyéni bizalom, megkeresés útján jutsz el a leendő ügyfeleidhez.

A kurzust elsődlegesen segítőknek készítettem, de közvetlenül ügyfeleknek szolgáltató tanácsadóknak is ajánlom. Ha csak terméket értékesítesz, akkor ez a tanfolyam nem kifejezetten neked való, azonban akkor is érdekesek lehetnek számodra a poszt ötletek.

Ez egyénileg változó, de tapasztalatom szerint akkor a leghasznosabb számodra a kurzus, ha már kb. fél éve vállalkozol és a vállalkozásod alapjaival (mit szolgáltatsz és azt hogyan csinálod) már valamennyire tisztában vagy, már létrehoztál céget, vagy egyéni vállalkozást, tehát a pénzügyi, jogi alapokat már rendbe tetted.

Nem szükséges viszont egyedi logó, design, vagy tökéletes weboldallal rendelkezned, mert nem ettől lesznek ügyfeleid. A közösségi média egyes csatornáin viszont hasznos ha már jelen vagy.

A vásárlás után email-ben kapod meg az ebook, a videók és a sablonok elérési linkjét, amelyekhez azonnal hozzáférsz. A videókat azonnal el tudod kezdeni nézni. Én azt javaslom, hogy egymás után sorba nézd át az ötleteket, az élőket, majd ezután nyisd meg az ebook-ot és végül a sablont és töltsd ki benne a saját ötleteidet. Így lesz a leghatékonyabb a tanulásod, de mivel azonnal hozzáférsz mindenhez, így tetszőleges módon használhatod az elemeket.

Minden videót vissza tudsz nézni, a sablonokat is újra le tudod tölteni, ha szükséged van rá! Az elérhetőségüket élethosszig garantálom.

Szerintem érdemes egyszer végignézni a 4 videót, ami összesen 2 órás anyag, majd még egyszer újra, miközben megállítod, jegyzetelsz és elkezded kitölteni a sablonokat. Ez minimum még 4 órát vesz igénybe. Aztán „már csak” csinálnod kell az ott elhangzottakat és a magadnak megadott feladatokat😊

A kurzust úgy alkottam meg, hogy önállóan is elvégezhető, bármikor, a saját tempódnak. Viszont ha ezen oldal átolvasása után úgy érzed, hogy ez neked egyedül nem megy, akkor tudsz kérni a kurzus mellé csomagban egy négyszemközti online konzultációt, ahol végignézzük együtt rád szabva az ügyfélszerzési modellt. De természetesen ilyen személyes konzultációt bármikor kérhetsz a videókhoz később is, a kurzus vásárlójaként kedvezményesen lesz lehetőséged konzultációt vásárolni. Ennek lehetőségét a kurzushoz kapcsolódó emailekben fogod megtalálni.

Számlázási címet azért szükséges megadnod, hogy megfelelően, szabályosan ki tudjam állítani neked a számlát a vásárlásról. A számlát a sikeres fizetés után e-mail-ben fogom elküldeni.

Bankkártyával, itt a megrendelési oldalon (Paylike segítségével).

Átutalással, a megrendelés leadása után egy emailt fogsz kapni a megadott e-mail címre, a benne a név és számlaszám, ahová az utalásodat várjuk.

Bankkártyás fizetés esetén szinte azonnal, a kártyás fizetés feldolgozása után email-ben kapod meg az elérésed.

Átutalás esetén, amint a befizetés beérkezik, aktiválom ez elérésedet és megküldöm email-ben is a letöltési linket.  

Az elérés korlátlan ideig megmarad.

Az ebook pdf, a sablonok excel formátumú file-ok, amelyeket a weboldalamról, illetve egy google drive mappából tudod letölteni, ehhez a hozzáférést a befizetésed után megkapott email-ben fogod megtalálni, ahonnan bármikor megnyithatod és le is töltheted a sablonokat.