A csekklistád úton van az email boxod felé!

Szeretnéd, hogy végre szintet lépj és legyenek ügyfeleid? Olvass tovább, mutatom a megoldást!

Így töltsd meg a naptárodat ügyfelekkel segítő szakemberként videókurzus!

A kurzusból megtanulod:

Mindezt költséges weboldal, időpontfoglaló szoftver, webáruház, email lista építés nélkül!

Segítőként talán már te is keresztül mentél ezen

Ehelyett képzeld el, hogy ilyen egy ügyféllel teli napod

A videókurzussal kialakítod a saját ügyfélszerző modelled!

Letisztul a miérted

Meghatározod a küldetésed és miértedet, ami mindig motiválni fog, hogy tovább csináld a vállalkozást, ügyfélszerzést.

Érteni fogod, számondra mitől ideális egy ügyfél

Őt hol és hogyan találod, meg, hogyan alakíts ki velük kapcsolatot, ami által ügyfeliddé akarnak válni.

Megfogalmazod a szolgáltatásod

Olyan módon alakítod ki a szolgáltatásodat, amivel a legtöbbeknek tudsz segíteni.

Személyiségedhez igazított módszer

Önmagadhoz igazított módszert tudsz kialakítani, így biztosan önazonosan, motiváltan fogod működtetni, ezért fognak jönni hozzád az ügyfeleid.

Egyben látod a lépéseket

A modell segítségével pontosan látni fogod, mi után, mit kell tenned, hogy jöjjenek az új ügyfelek.

Több ügyfél = nyugalom, nincs stressz

Nyugodtabban tudsz működni, kevésbé leszel stresszes, tudsz koncentrálni a fejlődésre, vállalkozás fejlesztésre is.

A videókurzus így támogat az ügyfélszerzésben

A kurzus bemutatja az ügyfélszerző folyamatod 4 pillérét, amely egymásra épül, és amelyekből megérted a 4 pillér együttműködését. Ez segít, hogy könnyebben adaptáld, alkalmazd magadra és a szolgáltatásaidra.

A 4 pillérhez 4 db sablont is kapsz, amelyek segítségével egyből magadra tudod alkalmazni a tanultakat, ami által be fog indulni az ügyfélszerzésed.

Mivel a sablon használata egyszerű, nem kell hozzá technikai tudás, így biztosan kitöltöd a saját szolgáltatásodra és az így kapott feladatokból már csinálhatod is az ügyfélszerzést.

A videók (a bónuszokkal együtt) egyszerűen elérhetőek, nem kell hozzá plusz bejelentkezés, nem kell megtanulnod semmilyen rendszert, megállíthatod, újranézheted bármennyiszer – így biztosan végignézed és alkalmazni is fogod, vagyis lesznek ügyfeleid.

A videós tananyag strukturált, egyszerűen használható, emészthető mennyiségű, így nem fogsz elkedvetlenedni, megijedni tőle, ezért lesz kedved feldolgozni, és csinálni a több ügyfél érdekében.

A  4 db 30 perces, egymásra épülő videókat meghallgathatod több részletben, tudsz közben jegyzetelni, így könnyebb kezelni, megérteni.

Vajon neked segít a videó kurzus, hogy megteljen a naptárad ügyfelekkel?

A videó kurzust segítő területen dolgozó egyéni, vagy mikro vállalkozóknak készítettem,

akik már legalább egy éve vállalkozóként dolgoznak, van valamennyi ügyfelük, bevételük, de nem jön folyamatosan az ügyfél utánpótlás.

Olyan szolgáltató szakemberek, akik valamilyen segítő eszközzel, témával támogatják az ügyfeleiket személyesen, vagy online egyénileg, csoportban.

Biztosan segíteni fog új ügyfelek megtalálásában, ha te is:

Life, vagy business coach, motivációs tréner, egészség- vagy, életmód mentor, gondolkodásmód coach, karrier tanácsadó, transzformációs coach vagy,

Mediátor, tréner, facilitátor, szupervizor, mentálhigiénés szakember, gyásztanácsadó, pszichológus,

lélekgyógyász, művészet- vagy szépség-, illat terapeuta, táplálkozási vagy, párkapcsolati tanácsadó,

HR tanácsadó, theta healing konzulens, vagy access bars konzultáns, kineziológus, asztrológus, spirituális tanácsadó vagy.

Az ügyfélszerző videókon túl 2 ajándékkal is segítem az új ügyfeleid megtalálását!

Vállalkozás indítás videók

Ahhoz, hogy az ügyfél szerzés flottul menjen, az alapokat is fontos rendbe tenni.

Ajándékba adom a videó sorozatom, amelyben minden szükséges vállalkozási területről beszélek és megmutatom, mit, hogyan gondolj át, hogy ne gyenge, rossz alapokra építsd fel az ügyfélszerzésedet!

Térkép az ügyfélszerző modellről

Készítettem egy térképet, ahol a 4 pilléres modell és annak lépései, feladatai egyben láthatóak, így könnyen összeáll a Te fejedben is, hogy mit, miért csinálsz, miből, mi következik.

Így érteni fogod és könnyebben létrehozod, működteted az ügyfélszerzésed, ezért jönnek rendszeresen az új ügyfeleid.

Mennyit fektess be most, hogy aztán teli naptárral várd a következő heteket?

Ezekkel a garanciákkal még biztosabb lehetsz, hogy működni fog az ügyfélszerzésed!

Nem engedem el a kezed garancia

A vásárlással bekerülhetsz (ha kéred) egy olyan levelező listára, ahol 2 hetente vállalkozás és vállalkozó fejlesztés témában küldök információkat, lehetőségeket, témákat, amelyek szintén segítenek a továbbvitelben, nem maradsz egyedül.

Emellett beléphetsz az ingyenes vállalkozás fejlesztési facebook csoportomba, ahol az ügyfélszerzés mellett további hasznos havi témákkal várlak!

Működő módszer garancia

A videó kurzusban bemutatott ügyfélszerző modell garantáltan működik segítő szakemberekre, hiszen a saját vállalkozásomat és praxisomat is íly módon építem.

Emellett sok segítő ügyfelemnél is sikeresen alkalmaztuk. Nemcsak nekem, nekik is bevált.

Ki vagyok én és miért gondolom, hogy segítőket tudok támogatni ügyfélszerzésben?

Üdvözöllek, Szikora Emese vagyok business coach.

Abban segítelek, hogy sikeres vállalkozást építs úgy, hogy közben önmagad maradhass, mégis sikeres légy, vagyis legyenek végre ügyfeleid!

Vállalkozóként az elmúlt években elég nagy utat jártam be.

Eleinte úgy éreztem, minden marketing, értékesítési tevékenység nyomulás, nem is akartam, tudtam csinálni.

Sok számomra tévútnak bizonyult marketing és értékesítési megoldást kipróbáltam, készítettem ingyenes és fizetős ebook-okat, ajánlottam ingyenes konzultációt, csináltam kihívásokat, feliratkozóknak email sorozatokat, de akik addig ügyfeleim lettek, senki nem innen jött.

Aztán elkezdtem olyan – jórészt külföldi – szakemberektől tanulni a vállalkozás építésről, akik maguk is személyesen dolgoztak ügyfelekkel, szolgáltatások formájában. Tőlük ismertem meg azokat az alapelveket, amelyekre építve kilaakítottam a saját ügyfél-folyamatimat, amik segítő szakemberként számomra is elhozták végre a folyamatos ügyfél utánpótlást.

Ezekből a tapasztalataimból építettem fel ezt a videós kurzust, hogy neked ne kelljen ezt a sok tévutat bejárnod és egy, működőképes modellt alkalmazva legyenek ügyfeleid, így nyugodtabban tudj magára a segítésre koncentrálni.

Ezt mondja, aki már végignézte a kurzust

Ügyfeleim eredményei

Feljebb lépni

Klárának már elég sok egyéni ügyfele volt, így vele azon dolgozunk, hogyan tud passzív jövedelemre szert tenni. Ebook-okat és online tanfolyamot készített, azok értékesítési lépéseit beszéltük meg és követtük végig konzultációkon, így több sikeres eladáson van már túl és ezáltal nyugodtan tudta csökkenteni a személyes ügyfeleinek számát.

Közösségből ügyfél

Júlával a közösségének felépítésén dolgoztunk együtt. Sikeresen kialakított 0-ról egy olyan facebook csoportot, ahol valódi kommunikáció indult be a problémákból, megoldásokból a témájához és ahova olyan tagok léptek be, akik Júlia valódi ügyfelei.

Az első ügyfelek

Zsuzsával szintén az ügyfél szerzésén kezdtünk el dolgozni, már az Ő ideális ügyfelének pontosabb meghatározása, a problémák összegyűjtése és az átlala nyújtott oldások, kezelések megfogalmazása sokat segített a kommunikációban, amely közelebb hozta hozzá leendő ügyfeleit.

Az ügyfélszerző kurzus rád szabott ha:

Nem vagy segítő, de egyéni szolgáltatásokat végzel?

Neked is sokat segíthet a kurzus, ha nem vagy kifejezetten segítő szakember, de te is szolgáltatásokat végzel ügyfeleidnek (tehát nem csak terméket árulsz, pl. webáruházból, vagy személyesen) közvetlenül (online, vagy személyesen) egyénileg vagy csoportosan.

pl. pénzügyi, jogi, életmód, egészség, sport területen dolgozó tanácsadó, edző

Nem kifejezetten neked való a kurzus, ha

Ha elsődlegesen termék értékesítéssel foglalkozol, webáruházból, vagy pl. piacokon személyesen, ahol nem egyedileg keresed meg az ügyfeleket.

Akkor sem biztos, hogy neked való a kurzus, ha már rengeteg egyéni ügyfeled van és inkább a magasabb árú, pl. csoportos programok felé fejlesztened a szolgáltatásaidat. Ez a kurzus kifejezetten az egyéni ügyfelek eléréséhez, velük a naptárad felöltéséhez nyújt segítséget.

Akik már dolgoztak velem a vállalkozásuk fejlesztésén

Megtöltöm a naptáromat ügyfelekkel

Sajnos a 24 óráig érvényes extra kedvezményes árról most lemaradtál. De még mindig megvásárolhatod a kurzust az eredeti áron! Szerintem így is bőven megéri ez a tudás!

Vevőszerző videókurzus

Kurus ( videók, sablonok, bónuszok)
14 900 Ft Értéke: 80.000 Ft
  • 4 db 30 perces videó
  • 4 db sablon
  • Ajándék vállalkozás indítási videó sorozat
  • Ajándék térkép az ügyfélszerző modellről

Mit kell most tenned?

  1. Tedd a terméket a kosárba, a zöld gombra kattintva.
  2. Töltsd ki a megrendelő űrlapot.
  3. Fizesd ki a kurzus árát bankkártyával, vagy átutalással.
  4. Kész vagy, email-ben megkapod a linket a videók és sablonok eléréséhez!
  5. Csináld végig az az kurzus feladatait és teljen meg a naptárad! 

Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban?

E-mail: info@megoldasmuhely.hu

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha már elkezdtél vállalkozni, már kipróbáltál pár ügyfélszerzési modellt, de azok nem váltak be. Ha képes vagy és akarsz tudatosan dolgozni az ügyfelekért, nyitott vagy a fejlődésre és a komfortzónád tágítására.

Ha főként szolgáltatásaid vannak és közvetlenül (online, vagy személyesen) dolgozol ügyfelekkel egyénileg vagy csoportosan.

Akkor ajánlom neked a kurzust, ha szolgáltatásokat végzel ügyfeleidnek (tehát nem csak terméket árulsz, pl. webáruházból, vagy személyesen) közvetlenül (online, vagy személyesen) egyénileg vagy csoportosan. Tehát hasznos lehet pl. pénzügyi, jogi, életmód, egészség, sport területen dolgozó tanácsadóként, edzőként is, ha Te is egyéni bizalom, megkeresés útján jutsz el a leendő ügyfeleidhez.

A kurzust elsődlegesen segítőknek készítettem, de közvetlenül ügyfeleknek szolgáltató tanácsadóknak is ajánlom. Ha csak terméket értékesítesz, akkor ez a tanfolyam nem kifejezetten neked való, azonban hasznos lehet számodra a MIÉRT, vagyis a stratégiai alapok, a KINEK, vagyis az ideális ügyfél és MIT, vagy a te esetedben a pontos termék és csomag meghatározás pillére.  A HOGYAN, vagyis maga az ügyfeleknek értékesítésben a termékre szabott modellt csak megemlítem, ott inkább az egyedi ügyfelek megkeresésére koncentrálok. EZ alapján kérlek gondold át, hogy a te vállalkozásod esetében ez számodra hasznos lehet-e.

Természetesen, miközben nézed a videókat, magadra szabva rögtön meghatározhatod és a sablon szerint rögzítheted az ügyfélszerzési feladataidat, így azokat már el is kurzus végzése során elkezdheted alkalmazni, amely akár már az első lépések után új ügyfeleket hozhat.

Ez egyénileg változó, de tapasztalatom szerint akkor a leghasznosabb számodra a kurzus, ha már kb. fél éve vállalkozol és a vállalkozásod alapjaival (mit szolgáltatsz és azt hogyan csinálod) már valamennyire tisztában vagy, már létrehoztál céget, vagy egyéni vállalkozást, tehát a pénzügyi, jogi alapokat már rendbe tetted.

Nem szükséges viszont egyedi logó, design, vagy tökéletes weboldallal rendelkezned, mert nem ettől lesznek ügyfeleid. A közösségi média egyes csatornáin viszont hasznos ha már jelen vagy.

A vásárlás után email-ben kapod meg a 4 videó és a sablonok elérési linkjét, amelyekhez azonnal hozzáférsz. A videókat azonnal el tudod kezdeni nézni. Én azt javaslom, hogy egymás után sorba nézd át a 4 pillért, majd ezután töltsd le és nyisd meg a sablonokat és töltsd ki benne a saját modelledet. Így lesz a leghatékonyabb a tanulásod, de mivel azonnal hozzáférsz mindenhez, így tetszőleges módon használhatod az elemeket.

Minden videót vissza tudsz nézni, a sablonokat is újra le tudod tölteni, ha szükséged van rá! Az elérhetőségüket élethosszig garantálom.

Szerintem érdemes egyszer végignézni a 4 videót, ami összesen 2 órás anyag, majd még egyszer újra, miközben megállítod, jegyzetelsz és elkezded kitölteni a sablonokat. Ez minimum még 4 órát vesz igénybe. Aztán „már csak” csinálnod kell az ott elhangzottakat és a magadnak megadott feladatokat😊

A kurzust úgy alkottam meg, hogy önállóan is elvégezhető, bármikor, a saját tempódnak. Viszont ha ezen oldal átolvasása után úgy érzed, hogy ez neked egyedül nem megy, akkor tudsz kérni a kurzus mellé csomagban egy négyszemközti online konzultációt, ahol végignézzük együtt rád szabva az ügyfélszerzési modellt. De természetesen ilyen személyes konzultációt bármikor kérhetsz a videókhoz később is, a kurzus vásárlójaként kedvezményesen lesz lehetőséged konzultációt vásárolni. Ennek lehetőségét a kurzushoz kapcsolódó emailekben fogod megtalálni.

Számlázási címet azért szükséges megadnod, hogy megfelelően, szabályosan ki tudjam állítani neked a számlát a vásárlásról. A számlát a sikeres fizetés után e-mail-ben fogom elküldeni.

Bankkártyával, itt a megrendelési oldalon (Paylike segítségével).

Átutalással, a megrendelés leadása után egy emailt fogsz kapni a megadott e-mail címre, a benne a név és számlaszám, ahová az utalásodat várjuk.

Bankkártyás fizetés esetén szinte azonnal, a kártyás fizetés feldolgozása után email-ben kapod meg az elérésed.

Átutalás esetén, amint a befizetés beérkezik, aktiválom ez elérésedet és megküldöm email-ben is a letöltési linket.  

Az elérés korlátlan ideig megmarad.

A sablonok word és excel formátumú file-ok, amelyeket egy google drive mappából tudod letölteni, ehhez a hozzáférést a befizetésed után megkapott email-ben fogod megtalálni, ahonnan bármikor megnyithatod és le is töltheted a sablonokat.