Járd a Te utad és hagyd hogy kövessenek

Ez egy brand (azaz márka) építő találkozónak volt a jelmondata, amelyet a BrandBirds Club – márkaépítő vállalkozók közössége alapítója Mészáros Róbert rendezett és amelynek immár több hónapja lelkes tagja vagyok én is. 👌

Mégpedig annak érdekében, hogy a Te utadból egy szerethető, ismert, elismert márka IS legyen, hogy minél több ember ismerje meg és így minél többeteknek tudjak segíteni.👣

De most nem erről – mármint a márkaépítésről – akarok mesélni, hanem arról, hogy jelent meg az egész rendezvényen (vagy ahogy Robi hívja a #brandezvény-en) a Te utad, vagyis a saját út megtalálása.

Merthogy az egész nap szinte erről szólt – no meg a közösség építés fontosságáról, módjairól, de főként arról-, hogyan építhetsz fel úgy egy márkát, egy céget, benne természetesen önmagad, hogy a saját utad járd közben.

És hogy hogyan találd meg azt az utat, azt a módszert akár a cégépítésben, akár a közösséged megtalálásában, akár a marketingben, akár az értékesítésben és szolgáltatásban, amely belőled jön. Amit hitelesen tudsz adni, ami igazán Te vagy.

Robi igazán formabontóan áll a fentiekhez, teszi mindezt azért, mert végigjárt egy csomó olyan utat, amely a nagy könyvben meg volt írva, mind a marketing, a hirdetések, a célközönség stb…. szempontjából és rájött, hogy ezek közül mi működött számára és mi nem. És felismerte, hogy szeretné és hogyan tudja Ő a legjobban tenni a dolgát.

Persze ehhez saját bevallása szerint is komoly önismereti, önfejlesztő munka kellett, de ahogy én látom és ahogy az üzleti eredményei mutatják, révbe ért. De legalábbis rajta van a saját útján.

Bevallom számomra szívet melengető volt, ahogy a Te utad, saját út ennyire a fókuszban volt, hiszen én magam is abban hiszek, hogy ez a legfontosabb, akár a hivatás, munka, vagy saját vállalkozás irányából nézzük, akár a magánéletünkben.

Az egész napos esemény és persze ennek a bejegyzésnek a megírása egyébként új ötletet is adott. Meg fogok veletek osztani olyan – leginkább mai, élő, hétköznapi emberek, barátok, ismerősök sztoriját, akik persze ezt engedik, amelyek arról szólnak, hogyan találta meg az illető a saját útját.

Milyen nehézségeken ment keresztül, kudarcokat, vagy fájdalmas eseményeket élt át, mi ébresztette rá arra, hogy nem a saját útját járja, és végül hogyan tapasztalta meg azt, hogy mi is az ő igazi útja, élete.

Végezetül egy ide vágó idézet, ami mindent elmond a saját út fontosságáról:

„Minden ember igaz hivatása csakis az lehet, hogy eljusson önmagához. Lehet az ember költő vagy őrült, próféta vagy gonosztevő – nem ez a fontos, mindennek végső soron semmi jelentősége.

Az a lényeg, hogy az ember megtalálja saját sorsát, ne pedig egy tetszőleges sorsot kövessen, és amire rátalált, azt teljesen és töretlenül kiteljesítse önmagában. Minden egyéb badarság, szökési kísérlet, menekülés vissza a tömegek eszméihez, megalkuvás, rettegés önmagunktól.”

HERMAN HESSE

A rendezvényről egyrészt még fogok írni, másrészt az ott tanultak vissza fognak köszönni a kommunikációmban, persze úgy, ahogy az Az én utam szerinti.😍

Az Én Utam zárt facebook csoport

Ha biztonságos környezetben szeretnéd megosztani a Veled történteket, a változásokat, amelyeket elértél, vagy ha a többiek eredményei is érdekelnek,  gyere a csoportunkba és fejlődjünk együtt!!!

Szikora Emese vagyok, Te utad coach, mediátor, hipnoterápiás tanácsadó

Több olyan jelentős fordulat is történt az életemben, amely elindított az önismeret, önfejlesztés, majd végül a segítő szakma útján.

Majd úgy döntöttem, hogy a régi munkám, életstílusom megváltoztatásával együtt a segítő hivatást választom, ahol az én eddigi életutamon megtapasztaltakból építkezve és a tanult professzionális módszerekkel támogatom a hozzám fordulókat.

Bővebben olvashattok az életutamról, a Te utad/ Én utam módszerről is.

A cikk szerzője: Szikora Emese

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó blog bejegyzések:

Évtervezés – tervezés nélkül

Az idei évtervezés program beszámolója, hogyan álmodtuk meg az idei év fókuszait és hagytuk a konkrét tervezést "másra"...

Mennyire nem vagyunk racionálisak

Sokszor találkozok coachingon olyan ügyfelekkel, akik azért nem hisznek magukban, mert olyan elvárásokat támasztanak maguknak, amelyeket nem tudnak teljesíteni. Ilyenkor sokszor az a gond, hogy irreális a cél, amit kitűztek.

Tanulmányaim

Ebben a bejegyzésben összegyűjtöm azokat a sztorikat, bejegyzéseket, posztokat, amelyekben arról írok beszámolókat, hogy mely tanulmányom mit adott nekem, hogyan használom a Veletek való munka során s Ti hogyan tudtok azokból profitálni.

Assziszi Szent Ferenc és az Ő újta

Hogyan tanulhatunk egy szent életéből, aki megtalálta és végigvitte a saját útját.

Mi történik velünk egy válás, szakítás után?

Arról, ami utána marad meg az emberekben, az elvált nőkben és férfiakban. És hogy mit lehet kezdeni ezzel, ami a válás után marad.

Mit mutatott meg nekünk Csernobil

Személyes vélemény, a szereplők élet-útjának bejárása, a mi élet-utunkra hatása és hogyan csináljuk jobban.