Járd a Te utad és hagyd hogy kövessenek

Ez egy brand (azaz márka) építő találkozónak volt a jelmondata, amelyet a BrandBirds Club – márkaépítő vállalkozók közössége alapítója Mészáros Róbert rendezett és amelynek immár több hónapja lelkes tagja vagyok én is. 👌

Mégpedig annak érdekében, hogy a Te utadból egy szerethető, ismert, elismert márka IS legyen, hogy minél több ember ismerje meg és így minél többeteknek tudjak segíteni.👣

De most nem erről – mármint a márkaépítésről – akarok mesélni, hanem arról, hogy jelent meg az egész rendezvényen (vagy ahogy Robi hívja a #brandezvény-en) a Te utad, vagyis a saját út megtalálása.

Merthogy az egész nap szinte erről szólt – no meg a közösség építés fontosságáról, módjairól, de főként arról-, hogyan építhetsz fel úgy egy márkát, egy céget, benne természetesen önmagad, hogy a saját utad járd közben.

És hogy hogyan találd meg azt az utat, azt a módszert akár a cégépítésben, akár a közösséged megtalálásában, akár a marketingben, akár az értékesítésben és szolgáltatásban, amely belőled jön. Amit hitelesen tudsz adni, ami igazán Te vagy.

Robi igazán formabontóan áll a fentiekhez, teszi mindezt azért, mert végigjárt egy csomó olyan utat, amely a nagy könyvben meg volt írva, mind a marketing, a hirdetések, a célközönség stb…. szempontjából és rájött, hogy ezek közül mi működött számára és mi nem. És felismerte, hogy szeretné és hogyan tudja Ő a legjobban tenni a dolgát.

Persze ehhez saját bevallása szerint is komoly önismereti, önfejlesztő munka kellett, de ahogy én látom és ahogy az üzleti eredményei mutatják, révbe ért. De legalábbis rajta van a saját útján.

Bevallom számomra szívet melengető volt, ahogy a Te utad, saját út ennyire a fókuszban volt, hiszen én magam is abban hiszek, hogy ez a legfontosabb, akár a hivatás, munka, vagy saját vállalkozás irányából nézzük, akár a magánéletünkben.

Az egész napos esemény és persze ennek a bejegyzésnek a megírása egyébként új ötletet is adott. Meg fogok veletek osztani olyan – leginkább mai, élő, hétköznapi emberek, barátok, ismerősök sztoriját, akik persze ezt engedik, amelyek arról szólnak, hogyan találta meg az illető a saját útját.

Milyen nehézségeken ment keresztül, kudarcokat, vagy fájdalmas eseményeket élt át, mi ébresztette rá arra, hogy nem a saját útját járja, és végül hogyan tapasztalta meg azt, hogy mi is az ő igazi útja, élete.

Végezetül egy ide vágó idézet, ami mindent elmond a saját út fontosságáról:

„Minden ember igaz hivatása csakis az lehet, hogy eljusson önmagához. Lehet az ember költő vagy őrült, próféta vagy gonosztevő – nem ez a fontos, mindennek végső soron semmi jelentősége.

Az a lényeg, hogy az ember megtalálja saját sorsát, ne pedig egy tetszőleges sorsot kövessen, és amire rátalált, azt teljesen és töretlenül kiteljesítse önmagában. Minden egyéb badarság, szökési kísérlet, menekülés vissza a tömegek eszméihez, megalkuvás, rettegés önmagunktól.”

HERMAN HESSE

A rendezvényről egyrészt még fogok írni, másrészt az ott tanultak vissza fognak köszönni a kommunikációmban, persze úgy, ahogy az Az én utam szerinti.😍

Az Én Utam zárt facebook csoport

Ha biztonságos környezetben szeretnéd megosztani a Veled történteket, a változásokat, amelyeket elértél, vagy ha a többiek eredményei is érdekelnek,  gyere a csoportunkba és fejlődjünk együtt!!!

Szikora Emese vagyok coach, tréner, segítek megtalálni a Te utadat 

Több olyan jelentős fordulat is történt az életemben, amely elindított az önismeret, önfejlesztés, majd végül a segítő szakma útján.

Majd úgy döntöttem, hogy a régi munkám, életstílusom megváltoztatásával együtt a segítő hivatást választom, ahol az én eddigi életutamon megtapasztaltakból építkezve és a tanult professzionális módszerekkel támogatom a hozzám fordulókat.

Bővebben olvashattok az életutamról, a Te utad/ Én utam módszerről is.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó blog bejegyzések:

Adj értelmet a fájdalomnak

Hogyan tanuljunk meg okulni a nehézségekből, értsük meg miért történt velünk és legfontosabb, vegyük észre mit tanultunk belőle.

Évtervezés – tervezés nélkül

Az idei évtervezés program beszámolója, hogyan álmodtuk meg az idei év fókuszait és hagytuk a konkrét tervezést "másra"...

Mennyire nem vagyunk racionálisak

Sokszor találkozok coachingon olyan ügyfelekkel, akik azért nem hisznek magukban, mert olyan elvárásokat támasztanak maguknak, amelyeket nem tudnak teljesíteni.

Tanulmányaim

Összegyűjtöm azokat a sztorikat, bejegyzéseket, posztokat, amelyekben arról írok beszámolókat, hogy mely tanulmányom mit adott nekem, hogyan használom a Veletek való munka során s Ti hogyan tudtok azokból profitálni.

Járd a Te utad és hagyd hogy kövessenek

Hogyan találd meg azt az utat, azt a módszert amely belőled jön. Amit hitelesen tudsz adni, ami igazán Te vagy.

Mi történik velünk egy válás, szakítás után?

Arról, ami utána marad meg az emberekben, az elvált nőkben és férfiakban. És hogy mit lehet kezdeni ezzel, ami a válás után marad.

Mit mutatott meg nekünk Csernobil

Személyes vélemény, a szereplők élet-útjának bejárása, a mi élet-utunkra hatása és hogyan csináljuk jobban.

Akcióban a növekedési gondolkodással

/
A növekedési gondolkodásmód hogyan ültessük át a gyakorlatba, építsük be a mindennapi gondolkodásunk részévé.

Az én saját utam

Ha kíváncsi vagy rá honnan indultam, hol tartok most és mi a jövőbel tervem, olvasd el az én sztorimat.

Tovább a növekedés felé új gondolatokkal

/
Hogyan tudod a megfigyelt gondolatokat, belső hangot úgymond átkeretezni, ennek megfelelően pedig a reakcióidat is megváltoztatni.

Mi az én igazi hivatásom

Egy workshop, amely célja az, hogy megtalálja az álomtábla, azaz montázs készítés, illetve képkártyák segítségével az igazi hivatását.

Hogyan váljunk a saját életünk HŐSÉ-vé

Itt az ideje megtalálni azokat a tényezőket, amelyek téged motiválnak.

Irány a nővekedési gondolkozás

Hogyan állíthatjuk az agyunkat, a gondolatainkat a fejlődés, változás, egyszóval a növekedésünk szolgálatába.

Fejlődjünk a gondolkodásmódunk segítségével

Amikor a kihívásokra, problémákra tanulási lehetőségként tekintesz.

Nézz vissza a karrieredre

Visszanézheted mit jártál végig, milyen tapasztalatokat szereztél, mit tanultál és ez alapján tudsz dönteni a hogyan-tovább-ról.

Fejlődés kontra ember

A technológia vívmányairól és arról, hogy erre hogyan érdemes és kell cégként reagálni.