Itt találod a vállalkozásfejlesztéshez ajánlott ingyenes anyagaimat

Nézd meg, töltsd le és használd a bennük tanított módszereket, ötleteket, hogy jobban menjen a vállalkozásod, több ügyfeled és bevételed legyen! Sok sikert!
8 pontos csekklista

6 millió forint éves bevétel alatti vállalkozóknak,

hogy megértsd, mitől működik a vállalkozásod

Hogyan töltöttem meg 300 regisztrálóval a kihívásomat hirdetés nélkül

Az anyagban megmutatom a tervezést, a posztokat, üzeneteket és azt is, milyen lépésekben osztottam meg azokat!

Az anyagok rád szabottak:

A videó kurzust segítő területen dolgozó egyéni, vagy mikro vállalkozóknak készítettem,

akik már legalább egy ideje vállalkozóként dolgoznak, van valamennyi ügyfelük, bevételük, de nem jön folyamatosan az ügyfél utánpótlás,

Olyan szolgáltató szakemberek, akik valamilyen segítő eszközzel, témával támogatják az ügyfeleiket személyesen, vagy online egyénileg, csoportba

Biztosan segíteni fognak, ha te is:

Life, vagy business coach, motivációs tréner, egészség- vagy, életmód mentor, gondolkodásmód coach, karrier tanácsadó, transzformációs coach vagy,

Mediátor, tréner, facilitátor, szupervizor, mentálhigiénés szakember, gyásztanácsadó, pszichológus, lélekgyógyász, művészet- vagy szépség-, illat terapeuta, táplálkozási vagy, párkapcsolati tanácsadó,

HR tanácsadó, theta healing konzulens, vagy access bars konzultáns, kineziológus, asztrológus, spirituális tanácsadó vagy.

Én készítettem az anyagokat

Szia, Szikora Emese vagyok business coach.

Vállalkozóként az elmúlt években elég nagy utat jártam be a nulla ügyféltől mostanáig, amikor egyéni konzultációk mellett, havonta workshopokat, évente kétszer pedig több hetes programokat töltök meg ügyfelekkel.

Sok, számomra tévútnak bizonyult marketing és értékesítési megoldást kipróbáltam, pl. ingyenes és fizetős ebook, ingyenes konzultáció, kihívások, email feliratkozók, de akik addig ügyfeleim lettek, senki sem innen jött.

Aztán elkezdtem olyan  szakemberektől tanulni, akiktől megismertem azokat az alapelveket, amelyekre építve kialakítottam a saját ügyfélszerző folyamatomat, ami számomra is elhozta végre a folyamatos ügyfél utánpótlást. Azóta sok- sok segítő, szolgáltató ügyfelemmel is kialakítottuk a számukra működő folyamatot, így ma már tudom, hogy mi az, ami a segítő szakmában tényleg ügyfeleket hoz.

Ezekből a tapasztalataimból építettem fel  a letölthető anyagokat, kurzusaimat, csinálom a tanácsadásomat, hogy neked ne kelljen ezt a sok tévutat bejárnod:-)

Akinek már elindult az ügyfélszerzése