Legyen Neked is folyamatos ügyfél utánpótlásod a NaptárTöltő Megvalósító Programmal

Tudod, mi a kulcsa annak, hogy sose maradj ügyfél nélkül?

Minden héten tegyél az ügyfélszerzésért!

Ez a program ebben segít:

Tudást kapsz, inspirállak és végig "fogom a kezed", hogy folyamatosan tele legyen a naptárad!

Júliusban a nyári tartalomkihívásra épülő tananyagokkal, személyes segítséggel, közös zoom konzultációval!

Élvezd az élő online csoportos workshopok előnyeit, ahol személyre szabjuk az ügyfélszerzésedet!

Csatlakozz egy olyan közösséghez, ahol a támogatás és az inspiráció napi szintű!

Haladj velünk együtt a havonta bővülő,
egymásra épülő ügyfélszerző tananyagokkal a folyamatos fejlődés élményért!

Havi Élő, Online csoportos workshopok

Havonta egyszer, együtt tervezünk, tanulunk, és lépünk előre az új ügyfelek felé. Valódi szakértői segítséggel, közvetlenül, személyre szabva. 

Folyamatos Tanulás

Minden hónap új módszert tanít, amely megvalósítása és új ügyfél lehetőségét rejti. Az ügyfélszerzési stratégiáit lépésről lépésre sajátítod el, és alkalmazod a gyakorlatban.

Közösségi Támogatás

A mi közösségünk nem csak egy csoport – itt valódi támogatást, inspirációt és motivációt és ellenőrzést kapsz, hogy az ügyfélszerzésed beinduljon.

Te is küzdesz a kiszámítható ügyfélszám és bevétel megteremtésével?

Nincs rendszeres ügyfélutánpótlásod?

Nehéz, igaz? Mindig azon gondolkodni, honnan jön a következő ügyfél. Mi lenne, ha ez nem lenne többé gond?

Stagnál, akadozik a bevételed?

Tudom, mennyire frusztráló, amikor úgy érzed, elakadtál az ügyfélszerzésben. De mi szólsz, ha megmutatom, hogyan lépj tovább, mit, hol és mikor tegyél, amiből ügyfeleid lesznek?

Nincs stratégiád az ügyfélszerzésre?

A bizonytalanság, hogy mi működhet, megterhelő. Képzeld el, ha lenne egy, vagy akár két bevált módszered is, amit még alkalmazni is megtanulsz!

Marketing? Még azt sem tudod, hol kezdd!

A marketing dzsungelben könnyű eltévedni. Szeretnéd, ha valaki megmutatná a helyes utat, ami már sok segítő szakembernek hozott ügyfeleket?

Hogyan kommunikálj az érdeklődőkkel?

A követőkkel való kommunikáció kihívás lehet. Mi lenne, ha ezt is könnyedén kezelnéd, mert megtanulod, pontosan mikor, mit mondj, írj, küldj?

Elárulom, hogyan segítek Neked elérni a folyamatos ügyfélutánpótlást és a kiszámítható bevételt!

Itt az idő, hogy az ügyfeleid számát a következő szintre emeld

NaptárTöltő: Folyamatosan Ügyfelek Megvalósító Program

Ezzel a megvalósító programmal nem csak időnként esnek be ügyfeleid, hanem a kiszámítható, folyamatos ügyféláramlás lehetőségét biztosítod magadnak.

Elgondolkodtál már azon, milyen lenne, ha minden reggel tudnád, hogy az ügyfelek sorban állnak a (virtuális) ajtódban?

Nemcsak a stratégiát tanítom meg, hanem konkrét lépéseket és kommunikációs technikákat is adok a kezedbe, hogy a hétköznapjaid ne a bizonytalanság, hanem a siker érzése töltse be.

Kíváncsi vagy, mi az a stratégia, ami tényleg működik a te területeden?

A megvalósító programban több ügyfélszerző stratégiát is
megtanulsz, magadra szabsz, kipróbálsz, letesztelsz, majd
folyamatosan tudod alkalmazni!

Tapasztald meg a közösség erejét

együtt támogatunk, ötleteket adunk, és inspiráljuk egymást (heti feladat, ellenőrző, támogató posztokkal, posztok véleményezésével)

Élvezd az élő, online workshop előnyeit

havonta egy órában személyre szabott tanácsokkal, példákkal, válaszokkal segítelek az ügyfélszerzés megvalósításában

Légy részese a folyamatosan bővülő tanulásnak

minden első hónapban új ügyfélszerző modelleket tanulsz és alkalmazol, míg minden másodikban azt meg is valósítod

Kapj azonnali hozzáférést a bónusz tartalmakhoz

videók, kurzusok, ebookok, amik azonnal alkalmazhatóak a vállalkozásodban, és hónapról - hónapra több sablon, új anyag, ami segíti a megvalósítást

Nézd meg, mit mondanak a tagok

"Emese őszintesége, saját példái olyan közeget teremtenek, ami lendületet ad az elindulásban, folyamatos kommunikálásban, mert megmutatja, hogy tanulási folyamatban vagyunk, bátran hibázhatunk. Emellett folyamatosan jelen van, támogat ötleteivel, posztjaival, rugalmasságával, mégsem érzem azt, hogy meg kellene felelnem. Stratégiát, rendszereket mutat be, ami még inkább támogatja a lépésről-lépésre való építkezést. Köszönöm, hogy dolgozhatok Vele!"
Nyúlné Terpó Edit
Gyógypedagógus és anya coach
Mi volt számodra a legjobb tanulás, amit alkalmazni tudsz, az ügyfélszerzésben?
"A havi tervezés. Másrészt az, hogy Te sokkal egyszerűbben oldasz meg dolgokat, mint ahogy a marketing tanácsadó mondta. Így megoldhatónak érzem a feladatokat és ezért csinálom is. 🙂 Megugorható, amiket mondasz és megerősít, hogy többször elhangzott Tőled, nem az számít, hogy mindent megcsináljunk, hanem az, hogy csináljuk."
Kati
Segítő vállalkozó

Te leszel a NaptárTöltő Megvalósító Program következő résztvevője?

Neked való a program, ha Te is

Segítő Szakember: Te olyan szakember vagy, aki valódi támogatást nyújt az ügyfeleinek valamilyen segítő szakmával (coaching, tanácsadás, tréning, mentorálás), de több ügyfélre és bevételre vágysz;

Egyéni Vállalkozó: Te már megvetted a lábad a vállalkozói világban, de készen állsz arra, hogy ügyfélköröd dinamikusan növekedjen;

Tudásra Éhes: Te is folyamatosan fejlődni akarsz, és nyitott vagy az új stratégiákra és módszerekre az ügyfélszerzés terén

Biztosan segíteni fog, ha te is:

Life, vagy business coach, motivációs tréner, egészség- vagy, életmód mentor, gondolkodásmód coach, karrier tanácsadó, transzformációs coach vagy,

Mediátor, tréner, facilitátor, szupervizor, mentálhigiénés szakember, gyásztanácsadó, pszichológus, lélekgyógyász, művészet- vagy szépség-, illat terapeuta, táplálkozási vagy, párkapcsolati tanácsadó,

HR tanácsadó, theta healing konzulens, vagy access bars konzultáns, kineziológus, asztrológus, spirituális tanácsadó vagy.

Fedezd fel, mit kínál neked a NaptárTöltő Program

Szeretnéd megtudni, hogyan töltjük meg a vállalkozásod naptárát? 

Közös, élő tanulás

Inspiráló közösség

Tudásanyag

Nézd meg, mit mondanak a korábbi ügyfeleim

"Emese egyéni konzultációjának empátiája és megértő hozzáállása határtalan. Pontos kérdései segítettek az akadályok leküzdésében, és a szorongás csökkentésében, ami áttörést hozott a vállalkozásom fejlődésében."
Judit
Segítő vállalkozó
Ez egy jól strukturált program (Így legyenek folyamatosan ügyfeleid csoportos mentor program), amelyen Emese biztos kézzel vezet végig. Nyíltan osztja meg saját tapasztalatait, és bevált módszereit. Nem csodát, hanem ténylegesen kipróbált eszközöket kínál. Bármerre indulnál is mutatja az utat. Értékes program egy hiteles mentorral.
Daróczi Magdi
Business Coach
Emesével nagyon könnyű együtt dolgozni, mert végtelenül figyelmes és visszatükrözi még az apróbb részleteket is a működésemmel kapcsolatosan, majd ezáltal vezet rá a megoldásra. Módszertant és gondolkodásmódot tanultam tőle az ügyfelek megközelítése, kezelése kapcsán, amit más szektorokban és életterületen is tudok alkalmazni. A legfontosabb hozadéka, hogy segített az önmagam felé fordulásban és a valódi céljaim tisztázásában. Reális képet kaptam a saját működésemről és ehhez mérten tudtam definiálni az ideális ügyfélkörömet és a szektort, ami egy áttörés a sokéves keresgélés után.
Nardai Brigitta
Segítő vállalkozó
Részletes átgondolás, sok tapasztalat eredményét kaphattam meg Emese workshopjából és a kapcsolódó sablonok révén. Nagyszerű tematika, értékes tartalommal, amit csak ajánlani tudok:
Zsuzsa
Vvállalkozó

Miért egyedi a NaptárTöltő Megvalósító Program?

Fedezd fel, mi teszi különlegessé a NaptárToltő Megvalósító programot a többihez képest? 

Nálunk nem csak egy tag vagy, hanem egy értékes közösség része, ahol mindenki egymást segíti a siker elérésében, sőt minden héten menetrendszerűen érkeznek a feladatok, kérdések, amelyek a haladásban támogatnak

Az élő, online zoom alkalmakkal biztosítom, hogy pontosan azt kapd, amire szükséged van a vállalkozásod fejlődéséhez, és hogy a módszereket kidolgozd a vállalkozásodra

Nem csak elméletet tanítok, hanem gyakorlati lépéseket, konkrét, rád szabott példákat is mutatok, hogy valóban érezd a fejlődést és az így érj el eredményeket

A programban biztosítom a folyamatos fejlődést és elszámoltatást, hogy mindig a legjobb utat járhasd a vállalkozásodban

Ki vezet végig az egész éves megvalósításban?

Szia, Szikora Emese vagyok, business coach.

Vállalkozóként az elmúlt években elég nagy utat jártam be a nulla ügyféltől mostanáig, amikor egyéni konzultációk mellett, workshopokat, évente többször több hetes programokat töltök meg ügyfelekkel.

Sok, számomra tévútnak bizonyult marketing és értékesítési megoldást kipróbáltam, pl. ingyenes és fizetős ebook, ingyenes konzultáció, kihívások, email feliratkozás, de ezek akkor még csak egy-egy ügyfelet eredményeztek.

Aztán elkezdtem olyan  szakemberektől tanulni, akiktől megismertem azokat az alapelveket, amelyekre építve kialakítottam a saját ügyfélszerző folyamatomat, ami számomra is elhozta végre a folyamatos ügyfél utánpótlást. Azóta sok – sok segítő, szolgáltató kliensemmel alakítottuk ki a számára működő folyamatot, így ma már tudom, hogy mi az, ami a segítő szakmában tényleg ügyfeleket hoz.

Ezen tapasztalataimból építettem fel ezt a teljes megvalósító programot, hogy neked ne kelljen ezt a sok tévutat bejárnod, ezzel hónapokat, akár éveket és rengeted pénzt megtakarítva:-).

Nézd, milyen azonnali ajándékok várnak rád

Kíváncsi vagy, milyen extra értékeket kapsz azonnal a csatlakozásodkor? 

Több, mint 100.000 Ft értékű bónuszokkal gazdagodhatsz, amelyek még hatékonyabbá teszik a vállalkozásodat!

Tudástár: 60+ videó

Hozzáférést kapsz 60+ videónkhoz, amelyek segítenek megtalálni a vállalkozásodhoz legjobban passzoló stratégiát, de a gondolkodásmódban, pénzben, árazásban, tervezésben, tartalomkészítésben is segítséget nyújtanak

Értéke 100.000 Ft

Tartalom tervezés kurzus

Egy havi tartalomtervezést bemutató kurzus, amely megtanít, hogyan tervezz hatékonyan tartalmat a közösségi médiafelületeiden. Benne a 2024-en kihívás teljes anyaga, leckéi, élői!

ÉRTÉKE 8.000 Ft

Új Ügyfelek 4 Lépésben kihívás

Egy lépésről-lépésre haladó kihívás, amely segít megszerezni az első, vagy akár több új ügyfelet

ÉRTÉKE 9.000 Ft

Legyél Jóban a Pénzzel Ebook+

Megtanulhatod, hogyan kezeld alakítsd át, ahogy a pénzről gondolkodsz, lebontani a blokkokat, és így növelni a vállalkozásod bevételeit

Értéke: 6.000 Ft

Ügyfél Folyam Kihívás

2 nap alatt - 2 lépésben megtanulsz egy egyszerű ügyfélszerző módszert: 1. Jó alapokra épített tartalom sorozat 2. érdeklődők invitálása

ÉRTÉKE 6.000 Ft

Az ügyfélkapcsolatok művészete kihívás

Fedezd fel, Hogyan
Használhatod a
Kapcsolatépítést, Hogy Megnöveld az Ügyfeleid
Számát a Segítő Szakmában

ÉRTÉKE 9.000 Ft

Ne hagyd ki ezt az aranyat érő lehetőséget!

A Naptár Töltő most újra megnyitotta kapuit, 

eddig tudsz csatlakozni:

nap
óra
perc

Kivételes áron kínálom ezt a rengeteg értéket:

Ez a csomag most hihetetlenül kedvező áron a tiéd lehet! 

Az eredeti 87.500 Ft helyett

csak havi 9.900 Ft!

A Naptár Töltő programhoz a csatalkozás 2024.07.04-én újra megnyílt. 

De siess, csak július 8-ig tudsz csatlakozni.

Kíváncsi vagy, hogy milyen biztonságot nyújtok neked a programmal?

Minden garancia a te sikeredre van kihegyezve!

A csatlakozással nem csak egy programot kapsz, hanem egy olyan támogató közösséget is, ahol végig személyesen melletted állunk.

Ha nem szeretnél segítség nélkül maradni az ügyfélszerzésed megvalósításában

NaptárTöltő: havi előfizetés

9 900 Ft / hó Értéke: 82.500 Ft
 • Megvalósító program havi hozzáférés
 • ÉLŐ online konzultációk havonta
 • Zárt Facebook csoport tagság, véleményezés, támogatás
 • Ajándék: Tudástár 60+ videó
 • Ajándék Tartalomtervezés kurzus
 • Ajándék Új ügyfelek 4 lépésben kihívás
 • Ajándék Az ügyfélkapcsolatok művészete kihívás
 • Ajándék: Pénz ebook és videók
 • Ajándék Ügyfél Folyam kihívás

NaptárTöltő: fél éves előfizetés

49 500 Ft / 6 hónap Értéke: 495.000 Ft
 • Megvalósító program havi hozzáférés
 • ÉLŐ online konzultációk havonta
 • Zárt Facebook csoport tagság, véleményezés, támogatás
 • Ajándék: Tudástár 60+ videó
 • Ajándék Tartalomtervezés kurzus
 • Ajándék Új ügyfelek 4 lépésben kihívás
 • Ajándék Az ügyfélkapcsolatok művészete kihívás
 • Ajándék: Pénz ebook és videók
 • Ajándék Ügyfél Folyam kihívás
 • 1 hónap havidíja ajándék!

Mit kell most tenned?

 1. Kattints a Csatlakozom a programhoz gombra
 2. Így a program bekerül a kosárba.
 3. Töltsd ki a megrendelő űrlapot.
 4. Amennyiben még nincs fiókod a Megoldásműhely oldalán, akkor add meg az adatok között az email címed és adj meg egy felhasználónevet, amivel belépsz majd az oktatási felületre.
 5. Ha már van fiókod, lépj be az űrlap fölötti linkre kattintva (Visszatérő vásárló vagy? Kattints ide a bejelentkezéshez).
 6. Ha elfelejtetted a jelszavadat, kattints az Elfelejtett jelszó? linkre, ahol új jelszót tudsz kérni, majd kattints az emailben megkapott jelszó módosításra.
 7. Bejelentkezés után könnyen visszalépsz a kosár felületére a menü melletti Kosár ikonra kattinrva, ahol befejezheted a megrendelést.
 8. Ezután fizesd ki a program első hónapjának árát bankkártyával (a kártyádat elmenti a rendszer a következő havidíjhoz, de az előfizetést bármikor lemondhatod).
 9. Kész vagy, email-ben azonnal megkapod a hozzáférést a kurzusokhoz, ajándékokhoz, emailben pedig küldöm a további információkat a programhoz!

Kérdésed van?

E-mail: info@megoldasmuhely.hu

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha már elkezdtél vállalkozni, már kipróbáltál pár ügyfélszerzési modellt, de azok nem váltak be. Ha képes vagy és akarsz tudatosan dolgozni az ügyfelekért, nyitott vagy a fejlődésre és a komfortzónád tágítására.

Ha főként seítő szolgáltatásaid vannak és közvetlenül (online, vagy személyesen) dolgozol ügyfelekkel egyénileg vagy csoportosan.

Akkor ajánlom neked a megvalósító programot, ha szolgáltatásokat végzel ügyfeleidnek (tehát nem csak terméket árulsz, pl. webáruházból, vagy személyesen) közvetlenül (online, vagy személyesen) egyénileg vagy csoportosan. Tehát hasznos lehet pl. pénzügyi, jogi, életmód, egészség, sport területen dolgozó tanácsadóként, edzőként is, ha Te is egyéni bizalom, megkeresés útján jutsz el a leendő ügyfeleidhez.

A megvalósító programot elsődlegesen segítőknek készítettem, de közvetlenül ügyfeleknek szolgáltató tanácsadóknak is ajánlom. Ha csak terméket értékesítesz, akkor ez a program nem igazán neked való.  Ez alapján kérlek gondold át, hogy a te vállalkozásod esetében ez számodra hasznos lehet-e.

Természetesen, már az első hetekben elkezded megtanulni, magadra szabva megvalósítani, majd a csoport segítségével pontosítani az ügyfélszerzési feladataidat. így azokat már az első hónap vége előtt elkezdheted alkalmazni, amely rögtön az első lépések után új ügyfeleket hozhat.

Ez egyénileg változó, de tapasztalatom szerint akkor a leghasznosabb számodra a program, ha már kb. fél éve vállalkozol és a vállalkozásod alapjaival (mit szolgáltatsz és azt hogyan csinálod) már valamennyire tisztában vagy, már létrehoztál céget, vagy egyéni vállalkozást, tehát a pénzügyi, jogi alapokat már rendbe tetted.

Nem szükséges viszont egyedi logó, design, vagy tökéletes weboldallal rendelkezned, mert nem ettől lesznek ügyfeleid. A közösségi média egyes csatornáin viszont hasznos ha már jelen vagy.

A vásárlás után email-ben kapod meg a hozzáférést a tanfolyami felülethez, ahol Tudástárat és az ajándék kurzusokat éred el, ezekhez azonnal hozzáférsz. A videókat bármikor meg tudod nézni. Azonban a program lényege a közösségben, a facebook csoportban zajlik, ott heti menetrend szerint haladunk tanulással, egyénre szabással, közös workshoppal, véleményezéssel, stb. Ezért azt javaslom, hogy mindenképp a csoportba lépéssel kezdj, ott nézd meg, hol járunk éppen, az adott hónaphoz kapcsolódó ajánlott videóval kezdj és kapcsolódj be a közös munkába., Így lesz a leghatékonyabb a tanulásod és főleg az ügyfélszerzésed. De mivel azonnal hozzáférsz mindenhez, így tetszőleges módon is használhatod a tananyagokat.

Minden videót vissza tudsz nézni amíg az előfizetésed él! Akár a tudástárat, akár a havi videókat, élőket, közös zoom alkalmak felvételeit, akár a további felvett közös véleményezést, kérdés-feleleket, amire igény szerint kerül sor.

Úgy terveztem meg a megvalósító programot, hogy kb. heti 1-1.5 óránál többet ne vegyen igénybe a tanulás, kipróbálás, javítás, részvétel. Emellett persze számolj időt magára az ügyfélszerő feladatokra is, ami jó, ha még 1-2 óra hetente (főleg, ha még elég üres a naptáradt). A tanulásra persze csak az első hónapokban kell ennyit szánnod, amíg megtalálod a számodra bevált, fő módszert és azt jól tudod már alkalmazni. Ez a heti idő szükséglet talán soknak tűnhet, de nézd úgy, hogy vagy most fektetsz be heti 1-1,5 órát a tanulásba, kidolgozásra, vagy hosszú hónapok alatt próbálgatsz több napon át eszközöket, módszereket, amik talán nem is hoznak ügyfelet. Ezzel szembe a megvalósító programmal garantáltan egy működő ügyfélszerző módszered lesz! 

A program során a videós tananyagokat önállóan is elvégezheted, bármikor, a saját tempódnak. De a közösségben és a havi közös zoom workshopokon személyesen én támogatlak, válaszolom meg a kérdéseidet, adok véleményt és segítek magadra szabni a módszereket. Viszont ha ezen oldal átolvasása után úgy érzed, hogy ez neked egyedül még kevés lesz, bármikor tudsz kérni a program mellé kedvezményes négyszemközti online konzultációt, ahol végignézzük együtt rád szabva az ügyfélszerzési modellt. Ennek lehetőségét a kurzushoz kapcsolódó emailekben fogod megtalálni.

Számlázási címet azért szükséges megadnod, hogy megfelelően, szabályosan ki tudjam állítani neked a számlát a vásárlásról. A számlát a sikeres fizetés után e-mail-ben fogom elküldeni.

Bankkártyával, itt a megrendelési oldalon (Paylike segítségével). Mivel ez egy előfizetéses program, ezért a fizetési szolgáltató elmenti ezen kártyád adatait, így a következő havi díjat automatikusan a csatlakozás szerinti napon fogja levonni. A havidíjad nem változik. Természetesen az előfizetésedet bármikor lemondhatod. Ha lejár, vagy más ok miatt szükséges, a bankkártya adataidat a Fiókodban meg tudod változtatni.

A Tudástárhoz és az ajándék kurzusokhoz szinte azonnal, a kártyás fizetés feldolgozása után email-ben kapod meg az elérésed. A közösségbe a jelentkezésed után max., 24 órán belül be tudsz lépni. 

Az elérésred a tudásanyagokhoz, a csoporthoz az előfizetésed időtartamának végéig érvényes.

Neked is erre van szükséged, ha segítőként nem jönnek folyamatosan az ügyfelek. Ha egyedül nem csinálsz rendszeresen ügyfélszerző tevékenységeket. Ne várj tovább, nem próbálgasd a módszereket, én már tudom, mi az, ami működik.
Ebben a programban nemcsak megtanítom neked, de rád szabva végig támogatlak a megvalósításban is, hogy egész évben tele legyen a naptárad.