Skype konzultáció jelentkezés

Elakadtál, kell valaki, aki meghallgat és továbblendít?

A 30 perces Skype konzultációt erre találtam ki!

Amennyiben bármelyik programom felkeltette az érdeklődésedet, vagy más egyéni témával, problémával fordulnál hozzám, lehetőséged van első lépésként egyszeri 30 perces INGYENES konzultációt kérni.

Mi fér bele egy 30 perces konzultációba?

  • megismersz engem “élőben” is – eldöntheted, szeretnél, tudnál-e velem dolgozni,
  • meghallgatom hol, hogy állsz az életedben, mi a problémád és kérdésekkel segítek beazonosítani, mivel lenne/ szeretnél elkezdeni foglalkozni
  • további beszélgetés során megnézzük mit szeretnél azon a területem/témában elérni, tisztázzuk, hogy pontosan mi lehet a célod,
  • végül ötletek és javaslatokat adok, hogyan tudsz elindulni a vágyad, célod felé, én ebben hogyan tudlak támogatni.

A konzultáció semmire nem kötelez, de fontos, hogy ennek során nem ingyenes tanácsadás történik, hanem egyfajta gyorsjelentés a jelenlegi helyzetedről, hol állsz most és hova szeretnél eljutni, valamint, hogy kiderüljön ki és mi tud segítséget nyújtani számodra ehhez .

Ha szeretnél jelentkezni, nincs más teendőd, mint az oldalt található naptárra kattintva foglald le a szolgáltatást.

A foglalásodat ezután ellenőrzöm és jóváhagyom, vagy ha valami miatt nem megfelelő az időpont, akkor visszajelzek. Minderről email-t fogsz kapni.

Várom jelentkezésedet!

Szikora Emese

A foglaláshoz az alábbi naptárban válaszd ki a kívánt napot, majd ezután válassz a fehér hátterű, fekete betűvel jelölt szabad időpontok közül.

Végül töltsd ki az űrlapot, majd a foglalás befejezéséhez kattints a Küldés gombra.