Építsük fel az ügyfélszerzésed 4 alkalmas egyéni folyamat

69 .000 Ft

A négy alkalom során együtt kidolgozzuk, vagy átnézzük és pontosítjuk az ügyfélszerzés mind a 4 fontos pillérét: miérted, ideális ügyfeled, szolgáltatásod megfogalmazását, és az ügyfélszerző modellt.

Átnézzük hogyan fogalmaztad meg eddig, hogy kivel tudsz és szeretsz dolgozni és pontosítjuk a kérdéseimmel. Az ideális ügyfélnél további tippeket adok arra, hogy hol gyűjts róluk további információt.

A szolgáltatásod megfogalmazását átnézzük, pontosítjuk a probléma, megoldás, eredmény leírást, gyakorolhatod azt is, ahogyan azt elmondod az ügyfél jelöteknek.

Pontosan rád szabjuk a modellt, milyen csatornákon használd, milyen közösségből tudsz érdeklődőket keresni, a te szolgáltatásodra hogyan tudsz kapcsolatokat felépíteni.

Ennek eredményeképpen látod minden feladatodat és neked már csak csinálnod kell az ügyfélszerzést.

 

A konzultációk előtt átnézem a kiküldött és általad kitöltött sablonjaidat, és a felületeidet), a konzultációk közben pedig ellenőrzöm a házi feladatokat (pl. poszt a küldetésedről, csoport elindítása, stb).

A folyamatban a felkészülésem a közösségi felületeid és weboldalad alapján), valamint a házi feladatok ellenőrzése is benne van.

 

4*60 perc, online, időpont egyeztetés email-ben történik.

Kategória:

Leírás

Mikor jó neked ez a konzultáció:

  • nincs elég ügyfeled, időnként beesik egy-egy, de nem jön folyamatosan újabb
  • hiába tanultál marketinget, vállalkozásfejlesztést, mégsem találtad meg azt a megoldást, amivel hozzád jönnek az ügyfelek
  • nem tudod kinek és mit kommunkálj, nem találnak meg az ügyfelek
  • ha szeretnéd, hogy támogassalak, hogy kialakítsd az ideális ügyfeled, a szolgáltatásod és az ügyfélszerző folyamatot

Mit érhetsz el a konzultációval:

  1. Pontosan megfogalmazzuk a miérted, az ideális ügyfeled, a fő szolgáltatásodat – így tudni fogod mi hajt, mi segít végigcsinálni a nem szeretem feladataidat is
  2. Átnézzük, Te pontosan, hol (pl. konkrétan milyen csoportokban, közösségekben), és hogyan éred el az ideális ügyfeleidet – így könnyen eléred őket és ügyfeleiddé teheted
  3. Meghatározzuk és megfogalmazzuk a fő segítő szolgáltatásodat – így azt az ügyfeleidnek érthetően tudod javasolni
  4. Ez alapján megnézzük, Te hol tudsz értékesíteni, kapcsolatfelvételt kezdeményezni – így tudni fogod, hol legyél aktív, hol lép kapcsolatba az ügyfél jelöltekkel
  5. Mindezek alapján pedig pontosan rád szabjuk a modellt – így pontosan tudni fogod az ügyfélszerzési feladataidat

Számlázási adatok

Magyarország

További információk

A rendelés tartalma

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal Ft
Order Total Ft
  • Biztonságos fizetés bankkártyával © Paylike

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.