Havi workshop

12.900 Ft

Tematikus workshop-ok a vállalkozásod fejlesztéért

Az eddigi workshop témák:

Kampány tervezés, bizalomépítés, évértékelés, évtervezés, vállalkozás tervezés, pénz blokkok oldása, ügyfélszerzés, tartalomtervezés, csoport aktivizálás

A workshop jegy megvásárlásával egy alkalommal részt vehetsz egy 3 órás, online, kis csoportos workshop-on.

A workhopok 3 órásak, online, zoom-on történnek, sablont adok a munkához és a prezentációt és felvételt a résztvevők megakapják.

A pontos időpontokról a facebook csoportban, vagy hírlevélben tudsz értesülni.

Kategória: Címke:

Leírás

Néhány visszajelzés korábbi workshopokról:

“Azért jelentkeztem a workshop-ra, mert Emese számomra rendkívül hiteles a vállalkozói bizalomépítés terén. Nagyon nagy tapasztalattal rendelkezik, s ezt emészthető és jól strukturált formában, konkrét példákon keresztül, illetve a hétköznapokban jól használható praktikus tanácsokkal együtt adta át nekünk. A workshop közvetlen, nyugodt hangulatban telt, és minden egyes résztvevő számára hozott fontos felismeréseket. Neked is ajánlom Őt, ha vállalkozóként elakadtál, illetve egy konkrét kihívásra tényleges megoldást keresel!”
“Meglepődtem, hogy néhány ismeretlennek ilyen jó lehet a hangulat. Érdekes volt a többiek válasza is, nem csak azt vártam, hogy sorra kerüljek. Jó volt, hogy nyugodtan hagytál időt a témákra, nem rohantunk, hogy végigvegyük az anyagot. Köszi :)”
“Szuper hangulatú volt a workshop, tetszett, hogy szinte azonnal bizalmas és támogató légkör jött létre. Az excel táblát különösen jó ötletnek tartom, mert hatékonnyá teszi a jegyzetelést és az ötletek gyűjtését. Csak úgy áramlott a pozitív energia, úgy éreztem mindenki nyitottan és támogatóan áll a másikhoz, Emese pedig logikusan építette fel, és vezette a beszélgetést. Tökéletes lezárása volt a hónapnak!”
“Emese empatikus, határtartó workshopvezetese nagyon inspiráló volt számomra workshopokat tartó szakemberként. A többiekhez intézett kérdései, számomra is hasznosak voltak, a válaszok továbbgondolása elősegiti a fejlődésem.”
“Az évértékelő workshop segített áttekinteni az előző év eredményeit. Olyan szempontokat kaptam, ami a következő év tervezését is megkönnyíti. Nagyon érdekes volt a többi résztvevővel összevetni a vállalkozásaink hasonló kihívásait. Köszönöm!”

Számlázási adatok

Magyarország

További információk

A rendelés tartalma

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal Ft
Order Total Ft
  • Biztonságos fizetés bankkártyával © Paylike

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.