Facebook csoport a titkos értékesítési fegyver workshop

Fedezd fel, hogyan építheted és növelheted Facebook csoportodat, hogy az valódi ügyfeleket generáljon, miközben építed márkád és a bizalmat követőid körében.

2024.02.23 péntek 10.00-12.30

Ezt kapod:
élő, online részvétel, felvétel, prezentácó, sablon, ajándékok

Ebben segít neked ez a workshop

Személyre szabott útmutatás

edezd fel, hogyan szabhatod személyre a Facebook csoportodat, hogy az egyedi márkád tükröződjön benne, és vonzz be célzott ügyfeleket

Interaktív tanulás

Ezen a gyakorlati workshopon élő példákon keresztül tanulhatsz, hogy hogyan építsd és kezeld hatékonyan a közösségedet, lépésről lépésre

Egyedi stratégiák

Tudd meg, melyek a legfrissebb és legkifizetődőbb stratégiák a Facebook csoportod növekedéséhez és az ügyfélkapcsolatok kialakításához.

Te szenvedsz a csoportoddal?

Azt sem tudod, hogyan indítsd csoportot, vagy már van, de alig van benne tag?

Nem tudod, hogyan aktivizáld a csoport tagokat, így a posztok elérése is nagyon alacsony?

Még az aktív tagokkal sem tudsz kapcsolatfelvételt indítani, hát még meginvitálni a közös munkára?

Segítek neked

Mit tanulsz meg?

Hogyan növeld a tagok számát, aktivizáld közösségedet, és alakítsd át őket hűséges ügyfelekké.

Mit fogsz megcsinálni?

Kidolgozod, hogyan növeld a közösséged létszámát, hogyan aktivizáld a tagokat, hogyan kezd velük párbeszédbe és végül hogyan tedd őket ügyfeleiddé!

Milyen anyagokat kapsz?

Segítségül megkapod a felvételt, prezentációt, a tervező sablont is, sőt ajándékként saját üzeneteimet és sablont az értékesítési beszélgetéshez is.

Mi kell ahhoz, hogy ügyfeleid legyenek a csoportodból ?

1. Egy aktív közösség, ahol ismernek, bíznak benned

2. Tudatosan alakítsd ki beszélgetéseket az aktív tagokkal

3. A beszélgetésekben építs valódi kapcsolatot és invitáld meg a közös munkára

Ezekkel gazdagodsz a workshop végére

Azonnal alkalmazható tudás:

"Minden, amit tanulsz, azonnal alkalmazható lesz, így már a workshop után elkezdhetsz eredményeket látni.

A végén úgy fogsz távozni, hogy

tudod mit, milyen céllal fogsz csinálni a közösségedben,

konkrét tervekkel és feladatokkal!

Ezt üzenik neked, akik már résztvettek workshopokon:

"Emese workshopjai mindig nagyon hasznosak. Nagyon jól összeszedett anyag, nagyon sok tudással. Mindig továbblendít az utamon."
Vállalkozó
Csoport aktivizálásworkshop résztvevő
"Nagyon köszönöm, hogy utólag a felvételt megkaptuk igy útólag többször is visszanézhető és nagyon sokat segít, sok hasznos tanácsot kaptunk. Köszönöm a lehetőséget.."
Ica
Közösségi értékesítés workshop résztvevő
"Emese segitokeszsege es empatikus facilitalasa hozzajarult ahhoz, hogy jo hangulatban, egymast hallgatva uj otleteket kapjunk es alkalmazzuk a sajat munkankban. Korabbi tapasztalatai segitettek, hogy a projektmenedzsment ismereteket alkalmazhassuk a vallalkozasunkra is. Koszonom."
Kovács Márta
Évtervező workshop résztvevő
"Emese már 1 nappal korábban átküldött nekünk egy Excel táblát, aminek segítségével már a workshop előtt elkezdhettük átgondolni kicsit tudatosabban a jelenlegi pénzügyeinket, ami már önmagában is nagyon hasznos volt.
A többi résztvevő kérdései, gondolatai sokszor megsokszorozzák nem csak az energiámat, de az ötleteimet is és segítenek fókuszálni arra, ami igazán fontos.
Emese nagyon rugalmasan ránk szabta a workshop menetét, így (az időt tartva mégis). Az Excel tábla segített abban is, hogy a fejemben lévő sokféle ötletet számszerűsíteni tudjam és rendszerben láthassam, mikor mivel érdemes most először foglalkoznom, hogy a végén elérhessem azt a célt, amit megálmodtam magamnak." - D.
D. Ági
Bevétel tervező workshop résztvevő
"Évek óta van FB csoportom, és így sok tapasztalatom a témában, de már pusztán az, hogy a workshopon dedikáltan 3 órát foglalkoztam a csoportomat érintő kérdésekkel, sokat lendített rajtam előre. Újra átgondoltam, kiknek jó a csoportom és nekem mi a célom vele. Lett egy csomó ötletem arra, hogyan növeljem a csoport létszámát, és új tippeket kaptam arra, hogyan aktivizáljam a tagokat. Szuperhasznos volt a többi résztvevő tapasztalatait, ötleteit meghallgatni.."
Vállalkozó
Csoport aktivizálás workshop résztvevő
"Az évértékelő workshop segített áttekinteni az előző év eredményeit. Olyan szempontokat kaptam, ami a következő év tervezését is megkönnyíti. Nagyon érdekes volt a többi résztvevővel összevetni a vállalkozásaink hasonló kihívásait. Köszönöm!."
Vállalkozó
Évértékelő workshop résztvevő

Miért hallgass rám?

Szikora Emese Business Coach

Szikora Emese vagyok,

az ügyfélszerzés és közösség építés stratégiák szakértője, több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezem a digitális marketing világában.

Szenvedélyesen támogatom a segítő, szolgáltató  vállalkozókat abban, hogy online jelenlétükkel kiemelkedjenek, és hiteles közösségeket építsenek.

Sikeresen vezettem már több, 1000 főnél nagyobb Facebook csoportot, ahol kivételes eredményeket értünk el ügyfeleimmel, többek között jelentős bevételnövekedést és ügyfélbázis bővülést.

A workshopjaimon nem csak elméleti tudást adok, hanem gyakorlati lépéseket és személyre szabott útmutatást is, hogy valódi eredményeket érhess el.

Ezekkel az anyagokkal és ajándékkal is segítem az ügyfélhozó közösséged kialakítását

Csoport tervező táblázat

A sablon használatával pontosan tudod mit kell megtervezned a csoport jellemzőihez, a tartalmakhoz, növeléséhez és végül a kapcsolatfelvételekhez. Az összes ehhez kapcsolódó feladatodat összeírhatod a sablonba.

Workshop felvétele, prezentáció

Mivel megkapod a prezentáció oldalakat és a felvételet is, így nem kell jegyzetelned, oda tudsz figyelni és főleg, kidolgozni a saját közösséged feladatait, témákat. Ezért biztosan eredményes lesz számodra a workshop.

Ajándék: masterclass felvétele, prezentáció

Az Első Lépések a Működő Közösség Felé masterclassban a Facebook Csoportok Indítása, növelése és aktivizálása mellett a nehézségekről, motivációról is mesélek, h.ogy lásd, neked megéri-e csoportos kezelni. A felvétellel és a prezentációval nagyon sok plusz tudással gazdagodsz!

Ajándék: saját üzeneteim és sablon az értékesítési beszélgetéshez

Megkapod az általam használt kapcsolatfelvételi és beszélgetési üzenet mintákat, valamint egy keretet, amely alapján az értékesítési beszélgetés sokkal könnyebb lesz végigvinni.

Neked szól a workshop, ha Te is:

 • Sgítő területen dolgozó egyéni, vagy mikro vállalkozó vagy,
 • aki már vállalkozóként dolgozik, van valamennyi ügyfeled, bevételed, de nem jön folyamatosan az utánpótlás,
 • Olyan szolgáltató szakember vagy, aki valamilyen segítő eszközzel, témával támogatod az ügyfeleidet,
 • személyesen, vagy online, egyénileg, vagy csoportban.

De figyelj, már csak ennyi hely van:

Fő jöhet még (8 helyből)
0

Ha te is szeretnél ügyfeleket "termelő" közösséget

Facebook csoport a titkos értékesítési fegyver workshop

2024.02.23 10.00-12.30
14 900 Ft Értéke: 35.000 Ft
 • 2 órás, interaktív, kis csoportos, közös zoom
 • A workshop felvétele
 • Workshop prezentáció
 • Ajándék masterclass felvétele, prezentáció
 • Ajándék saját üzeneteim
 • Ajándék sablon az értékesítési beszélgetéshez

Mit kell most tenned?

 1. Kattints a Megyek a workshopra gombra
 2. Így a workshop jegy bekerül a kosárba.
 3. Töltsd ki a megrendelő űrlapot.
 4. Amennyiben még nincs fiókod a Megoldásműhely oldalán, akkor add meg az adatok között az email címed és adj meg egy felhasználónevet, amivel belépsz majd az oktatási felületre.
 5. Ha már van fiókod, lépj be az űrlap fölötti linkre kattintva (Visszatérő vásárló vagy? Kattints ide a bejelentkezéshez).
 6. Ha elfelejtetted a jelszavadat, kattints az Elfelejtett jelszó? linkre, ahol új jelszót tudsz kérni, majd kattints az emailben megkapott jelszó módosításra.
 7. Bejelentkezés után könnyen visszalépsz a kosár felületére a menü alatti Kosár ikonra kattinrva, ahol befejezheted a megrendelést.
 8. Ezután fizesd ki a workshop árát bankkártyával, vagy átutalással.
 9. Kész vagy, ha bankkártyával fizettél, email-ben azonnal megkapod a visszaigazolást a workshophoz, a bejelentkezési linket, sablont, ha átutalással, akkor annak beérkezése után!

Kérdésed van?

E-mail: info@megoldasmuhely.hu