Ügyfélszerző videókurzus segítő szakembereknek

14.900 Ft

Az ügyfélszerző videókurzusból megtanulod:

 

Leírás

A kurzus bemutatja az ügyfélszerző folyamatod 4 pillérét, amely egymásra épül, és amelyekből megérted a 4 pillér együttműködését. Ez segít, hogy könnyebben adaptáld, alkalmazd magadra és a szolgáltatásaidra.

A 4 pillérhez 4 db sablont is kapsz, amelyek segítségével egyből magadra tudod alkalmazni a tanultakat, ami által be fog indulni az ügyfélszerzésed.

Mivel a sablon használata egyszerű, nem kell hozzá technikai tudás, így biztosan kitöltöd a saját szolgáltatásodra és az így kapott feladatokból már csinálhatod is az ügyfélszerzést.

A videók (a bónuszokkal együtt) egyszerűen elérhetőek, nem kell hozzá plusz bejelentkezés, nem kell megtanulnod semmilyen rendszert, megállíthatod, újranézheted bármennyiszer – így biztosan végignézed és alkalmazni is fogod, vagyis lesznek ügyfeleid.

A videós tananyag strukturált, egyszerűen használható, emészthető mennyiségű, így nem fogsz elkedvetlenedni, megijedni tőle, ezért lesz kedved feldolgozni, és csinálni a több ügyfél érdekében.

A  4 db 30 perces, egymásra épülő videókat meghallgathatod több részletben, tudsz közben jegyzetelni, így könnyebb kezelni, megérteni.

Részletes bemutatás: https://megoldasmuhely.hu/ugyfelszerzes-video-kurzus-segito-szakembereknek/