Vállalkozás olajozottan segítőknek tudás csomag

50+ videó, amelyekben könnyen megtalálod a válaszokat az aktuális vállalkozás fejlesztési problémáidra

Te is jártál már úgy, hogy gyorsan kellett volna valami információ, és órákat kerested a neten, vagy csoportokba, messengeren irogattál, hátha tud valaki segíteni?

Képzeld el, hogy van egy gyűjteményed, amihez bármikor nyúlhatsz, amikor a vállalkozásodban elakadsz egy témában, nem tudod mi legyen a következő lépés ( pl. hogyan legyen több ügyfeled, növeld az áraidat, legyen több bevételed, hogyan érj el több embert, miket posztolj a hónapban, nem mersz reálisan árazni, vagy azt kimondani, érzed, hogy visszatartod magadat a vállalkozásod fejlődésétől).

Ahogy ezt észreveszed, csak belépsz a vállalkozás olajozottan tudás csomagodba és a több, mint 50 videó felvétel közül kikeresed, melyik téma az, amelyikben a legnagyobb szükséged van segítségre.

Megtalálod a videót, amelyet végignézve válaszokat, ötleteket, módszereket találsz. Azokat átgondolod a saját vállalkozásodra, magadra és már el is kezdheted megvalósítani a tanultakat. Így aztán a vállalkozásod fejlődik, több lesz az ügyfeled és rendszeresebb a bevételed. te pedig nem stesszeled végig emiatt a hétvégét, hanem nyugodtan kikapcsolódsz.

Te sem akarsz órákat kereséssel, kutatással tölteni?

Akkor ez a tudáscsomag a legjobb, ami veled történhet!

Ha szeretnéd, hogy mindig kéznél legyen egy ilyent tartalmú tudás bázis, hogy a várakozás ne gátoljon meg a fejlődésben.

Nézz be a tanfolyami felületre:

Mikor segít neked ez a tudás csomag?

Bármikor, ha elakadsz a vállalkozásod napi fejlesztési, tervezési, kommunikációs feladataiban:

Mit találsz már most a csomagban?

Kategóriákba rendezve több, mint 50 db 8 - 40 perces videót

A kategóriák (példákkal):

ötletek, tervezés, stratégia, küldetés

tervezése, skálázás, videózás, gyártás?!, bizalomépítés

alapok, modellek, közösségi értékesítés, kapcsolatépítés, közösség építés

megélhetés, bevétel tervezés, növelés

pénz,  önbizalom, tudatosítás

fókuszálás, emailezés, napi feladatok

rövidebb és hosszabb videókat találsz ezekben a témákban:

ügyfélszerzés, szolgáltatás, kommunikáció, tartalomkészítés, skálázás, bevétel növelés, bizalomépítés

Ha szeretnéd, hogy mindig kéznél legyen egy ekkora tudás bázis és soha ne kelljen az ismerős vállalkozók, a mentorod, vagy valamilyen csoportba írt posztodra választ várni

Akkor ez a tudás csomag neked való!

A tudácsomag rád szabott:

Segítő területen dolgozó egyéni, vagy mikro vállalkozóknak készítettem,

akik már egy ideje vállalkozóként dolgoznak, van valamennyi ügyfelük, bevételük, de nem jön folyamatosan az ügyfél utánpótlás,

Olyan szolgáltató szakemberek, akik valamilyen segítő eszközzel, témával támogatják az ügyfeleiket személyesen, vagy online egyénileg, csoportban.

Biztosan segíteni fog, ha te is:

Life, vagy business coach, motivációs tréner, egészség- vagy, életmód mentor, gondolkodásmód coach, karrier tanácsadó, transzformációs coach vagy,

Mediátor, tréner, facilitátor, szupervizor, mentálhigiénés szakember, gyásztanácsadó, pszichológus, lélekgyógyász, művészet- vagy szépség-, illat terapeuta, táplálkozási vagy, párkapcsolati tanácsadó,

HR tanácsadó, theta healing konzulens, vagy access bars konzultáns, kineziológus, asztrológus, spirituális tanácsadó vagy.

Én készítettem neked a videókat:

Szia, Szikora Emese vagyok, business coach.

Vállalkozóként az elmúlt években elég nagy utat jártam be a nulla ügyféltől mostanáig, amikor egyéni konzultációk mellett, havonta workshopokat, évente kétszer pedig több hetes programokat töltök meg ügyfelekkel.

Sok, számomra tévútnak bizonyult marketing és értékesítési megoldást kipróbáltam, pl. ingyenes és fizetős ebook, ingyenes konzultáció, kihívások, email feliratkozók, de akik addig ügyfeleim lettek, senki sem innen jött.

Aztán elkezdtem olyan  szakemberektől tanulni, akiktől megismertem azokat az alapelveket, amelyekre építve kialakítottam a saját ügyfélszerző folyamatomat, ami számomra is elhozta végre a folyamatos ügyfél utánpótlást. Azóta sok- sok segítő, szolgáltató ügyfelemmel is kialakítottuk a számukra működő folyamatot, így ma már tudom, hogy mi az, ami a segítő szakmában tényleg ügyfeleket hoz.

Ezekből a tapasztalataimból építettem fel ezt a tudásbázist, hogy neked ne kelljen ezt a sok tévutat bejárnod:-)

Csatlakozz a vállalkozásod fejlesztését segítő tudáscsomaghoz

Amelyben már most is több, mint 50 élő adás és videó érhető el

A csomag árában az idei összes további élő adás, webinár és videó felvétele is a tiéd lesz (átlag havi 2)!

A folyamatosan frissülő tartalomjegyzékben egy konkrét témára tudsz keresni:

Ezekkel a garanciákkal még biztosabb lehetsz, hogy folyamatosan hasznos tudáshoz jutsz

Nem engedem el a kezed garancia

A vásárlással bekerülhetsz (ha kéred) egy olyan levelező listára, ahol 2 hetente vállalkozás és vállalkozó fejlesztés témában küldök információkat, lehetőségeket, témákat, amelyek szintén segítenek a továbbvitelben, nem maradsz egyedül.

Emellett beléphetsz az ingyenes vállalkozás fejlesztési facebook csoportomba, ahol az ügyfélszerzés mellett további hasznos havi témákkal várlak!

Működő módszer garancia

A videókban bemutatott módszerek, eszközök garantáltan működnek segítő szakemberekre, hiszen a saját vállalkozásomat és praxisomat is íly módon építem.

Emellett sok segítő ügyfelemnél is sikeresen alkalmaztuk. Nemcsak nekem, nekik is bevált.

Akikkel már beindítottuk a vállalkozását, a videókban látott módszerekkel

A tudáscsomag megvásárlásával azonnali, 2023 végéig tartó hozzáférést kapsz több, mint 55 videóhoz

A csomag pedig folyamatosan frissül 2023. év végéig a Vállalkozás olajozottan segítőknek csoport idei összes új felvételével.

Mennyi a csomag értéke?

Most elkezdhetném számolgatni az 55+ videó értékét, de szerintem ez a tudás felbecsülhetetlen.

A videókban az lmúlt 3 év tudás átadását találod, amit a zárt csoportomban tettem közzé, kurzusok, programokhoz kapcsolódó webinárokat, a videós tartalmaimat, mindent, ami egy kisvállalkozónak eszébe jut, hogy a vállalkozását előrébb vigye.

Az ára viszont csak:

19.900 Ft

Ha nem szeretnél segítség nélkül maradni a vállalkozásod fejlesztésében, ez a tudáscsomag neked való, mindig kéznél van, bármilyen elakadásnál, problémánál megtalálod a megoldást a videókban.

Vállalkozás olajozottan tudácsomag

50+ videó
19 900 Ft 55+ videó, leírás
 • 50+ videó, élőadás, webinár, technikai bemutató
 • A videók összefoglalása
 • Könnyen kereshető tartalomjegyzék

Mit kell most tenned?

 1. Kattints a Kérem a tudáscsomagot gombra
 2. Így a csomag bekerül a kosárba.
 3. Töltsd ki a megrendelő űrlapot.
 4. Amennyiben még nincs fiókod a Megoldásműhely oldalán, akkor add meg az adatok között az email címed és adj meg egy felhasználónevet, amivel belépsz majd az oktatási felületre.
 5. Ha már van fiókod, lépj be az űrlap fölötti linkre kattintva (Visszatérő vásárló vagy? Kattints ide a bejelentkezéshez).
 6. Ha elfelejtetted a jelszavadat, kattints az Elfelejtett jelszó? linkre, ahol új jelszót tudsz kérni, majd kattints az emailben megkapott jelszó módosításra.
 7. Bejelentkezés után könnyen visszalépsz a kosár felületére a menü alatti Kosár ikonra kattinrva, ahol befejezheted a megrendelést.
 8. Ezután fizesd ki a kurzus árát bankkártyával, vagy átutalással.
 9. Kész vagy, ha bankkártyával fizettél, email-ben azonnal megkapod a hozzáférést a tanfolyamhoz, ha átutalással, akkor annak beérkezése után!

Kérdésed van?

E-mail: info@megoldasmuhely.hu

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha már elkezdtél vállalkozni, már kipróbáltál pár ügyfélszerzési modellt, de azok nem váltak be. Ha képes vagy és akarsz tudatosan dolgozni az ügyfelekért, nyitott vagy a fejlődésre és a komfortzónád tágítására.

Ha főként seítő szolgáltatásaid vannak és közvetlenül (online, vagy személyesen) dolgozol ügyfelekkel egyénileg vagy csoportosan.

Akkor ajánlom neked a kurzust, ha szolgáltatásokat végzel ügyfeleidnek (tehát nem csak terméket árulsz, pl. webáruházból, vagy személyesen) közvetlenül (online, vagy személyesen) egyénileg vagy csoportosan. Tehát hasznos lehet pl. pénzügyi, jogi, életmód, egészség, sport területen dolgozó tanácsadóként, edzőként is, ha Te is egyéni bizalom, megkeresés útján jutsz el a leendő ügyfeleidhez.

A kurzust elsődlegesen segítőknek készítettem, de közvetlenül ügyfeleknek szolgáltató tanácsadóknak is ajánlom. Ha csak terméket értékesítesz, akkor ez a tanfolyam nem kifejezetten neked való, azonban ekkor is hasznos lehet számodra az ideális ügyfél, a szolgáltatás kommunikációs rész.  Az ügyfeleknek értékesítésben a termékre szabott modellt csak megemlítem, ott inkább az egyedi ügyfelek megkeresésére koncentrálok. EZ alapján kérlek gondold át, hogy a te vállalkozásod esetében ez számodra hasznos lehet-e.

Ez egyénileg változó, de tapasztalatom szerint akkor a leghasznosabb számodra a kurzus, ha már kb. fél éve vállalkozol és a vállalkozásod alapjaival (mit szolgáltatsz és azt hogyan csinálod) már valamennyire tisztában vagy, már létrehoztál céget, vagy egyéni vállalkozást, tehát a pénzügyi, jogi alapokat már rendbe tetted.

Nem szükséges viszont egyedi logó, design, vagy tökéletes weboldallal rendelkezned, mert nem ettől lesznek ügyfeleid. A közösségi média egyes csatornáin viszont hasznos ha már jelen vagy.

Minden videót vissza tudsz nézni! Az elérhetőségüket élethosszig garantálom.

Amennyit szeretnél. Nem ell egyszerre végignézni a videókat, sokkal inkább keress rá a tartalomjegyzékben egy témára, amikor épp valami elakadásod van, segíségre van szükséged. 

A kurzust úgy alkottam meg, hogy önállóan is elvégezhető, bármikor, a saját tempódnak. Viszont ha ezen oldal átolvasása után úgy érzed, hogy ez neked egyedül nem megy, akkor tudsz kérni a kurzus mellé csomagban egy négyszemközti online konzultációt, ahol végignézzük együtt rád szabva az ügyfélszerzési modellt. De természetesen ilyen személyes konzultációt bármikor kérhetsz a videókhoz később is, a kurzus vásárlójaként kedvezményesen lesz lehetőséged konzultációt vásárolni. Ennek lehetőségét a kurzushoz kapcsolódó emailekben fogod megtalálni.

Számlázási címet azért szükséges megadnod, hogy megfelelően, szabályosan ki tudjam állítani neked a számlát a vásárlásról. A számlát a sikeres fizetés után e-mail-ben fogom elküldeni.

Bankkártyával, itt a megrendelési oldalon (Paylike segítségével).

Átutalással, a megrendelés leadása után egy emailt fogsz kapni a megadott e-mail címre, a benne a név és számlaszám, ahová az utalásodat várjuk.

Bankkártyás fizetés esetén szinte azonnal, a kártyás fizetés feldolgozása után email-ben kapod meg az elérésed.

Átutalás esetén, amint a befizetés beérkezik, aktiválom ez elérésedet és megküldöm email-ben is a letöltési linket.  

Az elérés korlátlan ideig megmarad.

Ha nem szeretnél segítség nélkül a vállalkozásod fejlesztésében, ez a tudáscsomag neked való, mindig kéznél van, bármilyen elakadásnál, problémánál megtalálod a megoldást a videókban.