3 tudatosítás dolog vezetéskor

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Három jelen-tudatosítás dolog,

amit akkor csinálj miközben éppen utazol

(vezetsz, vonaton vagy buszon):

Nagyon érdekes és hasznos cikket olvastam,

Mindfullness (talán a jelen tudatosításának fordítanám) téma.

1. Minden megállóban, megállásnál (pl. piros lámpa) vegyél egy mély lélegzetet és lazítsd el magad egy pillanatra.

2. Tegyük vidámmá az utat: egy régen hallgatott zene, vagy új, amilyet még sosem hallgattunk, telefon (vezetés közben kihangosítóval) egy baráttal akivel régen beszéltél, vagy nézz körül, embereket, utcákat, természetet (ha lehetséges)

3. Tegyük együtt érző élménnyé: pl. vonaton, buszon együtt ingázunk (de még az utakon is talán ugyanazon autókkal találkozunk minden nap). Van aki izgatott, van aki boldog, stb. Ha mi stresszesnek érezzük magunkat, mondogassuk ezt: “Legyek nyugodt, legyél nyugodt, legyünk mindannyian nyugodtak”.

28834

Ettől megnyugszunk:-)

[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_social_share title=’Bejegyzés megosztása’ style=” buttons=’custom’ share_facebook=’aviaTBshare_facebook’ share_pinterest=’aviaTBshare_pinterest’ share_gplus=’aviaTBshare_gplus’]

[av_comments_list]

Emese

Emese

Szikora Emese business coach vagyok. Célom, hogy vezetőként, vagy munkavállalóként a napi problémák megoldásában, a csapat együttműködésének és a saját gondolkodásmódod fejlesztésében támogassalak. Vállalkozóként abban segítselek hogy felépíts egy jól működő, sikeres, rád szabott vállalkozást.

2 válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További friss cikkek